Obiecalam sobie ze poczekamod 7dpo możesz wszystko
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Ty piszesz o przekazywaniu wartości dzieciom, a sama masz drugiego partnera. To jest przykład do naśladowania ? Nie masz swojego życia tylko udzielasz się na wszystkich wątkach forum. Mnie chcesz oceniać ? Popatrz na siebie i zajmij się sobą.
Tak uważam, że dzieciom należy przekazywać iż wartością związku nie jest przemoc
MamaR
@pluto_nova moja wypowiedź była do tej treści jakby co, bo możesz nie być na bieżącoMnie niepokoja takie posty dlatego, że zakładam że to nie jest troll tylko faktycznie rana osoba posiadająca dzieci i przekazujaca taka wiedzę czy to medyczna czy tego jak się tworzy związki swoim dzieciom. Te dzieci pójdą w świat i mogą być partnerem mojego dziecka. Więc tak, mnie to przeraża. Ale ja bardzo dużo myślę o przyszłym życiu moich dzieci i tym żeby je jak najbardziej uchronić przed cierpieniem i w sumie nie żałuję tego czasu
Ja też kończę temat.
pluto_nova
Moderator
ten wątek raczej nie jest dla ludzi którzy chcą czekać na czyjeś osikane testy Wszyscy się zawsze nimi jarają jak swoje, więc nikt Ci tu rozsądnie nie podpowie, żebyś czekała Jutro wszystkie będą z zaciśniętymi kciukami czekały na fotkęObiecalam sobie ze poczekam
LadyAgu
Początkująca w BB
UwielbiamEj dobra albo kończcie albo idźcie się kłócić gdzie indziej, tu są poważne dylematy czy i kiedy sikać a nie
olka11135
@pluto_nova moja wypowiedź była do tej treści jakby co, bo możesz nie być na bieżąco
Ja też kończę temat.
I dalej tak uważam, że wyjście z przemocowego patologicznego związku jest cudowna wartością
Tak samo jak bycie w związku z osobą, która reaguje na Twoje potrzeby, ale Ty też reagujesz na jej i gracie do jednej bramki
Cieszę się, że moje dzieci mogą czerpać dobre wartości z partneskiego związku
klaudia16
ja tylko proponuje , myślę że wewnętrzna część ciebie chcę napewno zorbic ten test haha jeżeli dawno nie sikałaś i mało piłaś to idealny momentWeź mnie nie kuś
pluto_nova
Moderator
no ja rozumiem, że to do kogoś, ale wciąż nie rozumiem wydźwięku Twojej wypowiedzi, że co to za przykład daje się dzieciom jak ma się drugiego partnera? Co ma piernik do wiatraka? Sama mam takowego, bo pierwsze małżeństwo zakończone by chronić siebie i dzieci i takie przytyki mnie mocno rażą… Dlatego zareagowałam@pluto_nova moja wypowiedź była do tej treści jakby co, bo możesz nie być na bieżąco
Ja też kończę temat.
No właśnie, przez to mi się włączyła ochota na sprawdzenie co Wy ze mną zrobiłyścieten wątek raczej nie jest dla ludzi którzy chcą czekać na czyjeś osikane testy Wszyscy się zawsze nimi jarają jak swoje, więc nikt Ci tu rozsądnie nie podpowie, żebyś czekała Jutro wszystkie będą z zaciśniętymi kciukami czekały na fotkę
reklama