reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ty piszesz o przekazywaniu wartości dzieciom, a sama masz drugiego partnera. To jest przykład do naśladowania ? Nie masz swojego życia tylko udzielasz się na wszystkich wątkach forum. Mnie chcesz oceniać ? Popatrz na siebie i zajmij się sobą.

Tak uważam, że dzieciom należy przekazywać iż wartością związku nie jest przemoc ❤️

Mnie niepokoja takie posty dlatego, że zakładam że to nie jest troll tylko faktycznie rana osoba posiadająca dzieci i przekazujaca taka wiedzę czy to medyczna czy tego jak się tworzy związki swoim dzieciom. Te dzieci pójdą w świat i mogą być partnerem mojego dziecka. Więc tak, mnie to przeraża. Ale ja bardzo dużo myślę o przyszłym życiu moich dzieci i tym żeby je jak najbardziej uchronić przed cierpieniem i w sumie nie żałuję tego czasu 🤷‍♀️
@pluto_nova moja wypowiedź była do tej treści jakby co, bo możesz nie być na bieżąco 😁
Ja też kończę temat.

@pluto_nova moja wypowiedź była do tej treści jakby co, bo możesz nie być na bieżąco 😁
Ja też kończę temat.

I dalej tak uważam, że wyjście z przemocowego patologicznego związku jest cudowna wartością ❤️
Tak samo jak bycie w związku z osobą, która reaguje na Twoje potrzeby, ale Ty też reagujesz na jej i gracie do jednej bramki ❤️
Cieszę się, że moje dzieci mogą czerpać dobre wartości z partneskiego związku ❤️

Ja też kończę temat.
no ja rozumiem, że to do kogoś, ale wciąż nie rozumiem wydźwięku Twojej wypowiedzi, że co to za przykład daje się dzieciom jak ma się drugiego partnera? Co ma piernik do wiatraka? Sama mam takowego, bo pierwsze małżeństwo zakończone by chronić siebie i dzieci i takie przytyki mnie mocno rażą… Dlatego zareagowałam

ten wątek raczej nie jest dla ludzi którzy chcą czekać na czyjeś osikane testy 😝 Wszyscy się zawsze nimi jarają jak swoje, więc nikt Ci tu rozsądnie nie podpowie, żebyś czekała 😂 Jutro wszystkie będą z zaciśniętymi kciukami czekały na fotkę 😝
No właśnie, przez to mi się włączyła ochota na sprawdzenie 😂 co Wy ze mną zrobiłyście 😂😂😂😂

reklama
Powiedzcie mi proszę, aplikacja premom zmienia dzień owulacji na podstawie wrzucanych zdjęć testów owulacyjnych? Jak na razie ładnie zaczyna mi od dzisiaj wykres iść do góry. Owulacja według tej aplikacji jest we wtorek.

Do góry