Dwa xd żeby mnie nie kusiłoile testów kupiłaś ? Sikaj już i rano zrobisz jeszcze jeden ja to się nie lubię katować z czekaniem haha sama jestem po zastrzyku i mówiłam sobie że będę robić dopiero 10-11 dni po a już zrobiłam dwa żeby zobaczyć czy coś blednie
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
no to akurat na dziś i na jutro haha a jutro dokupisz hahaDwa xd żeby mnie nie kusiło
Żołna
Ja jednak bym prosiła o stosowanie się do regulaminu i nie komentowanie osób nie zapisanych nawet na ławeczkę.
To wątek kreskowy a nie do tworzenia ***** burzy.
Chcecie się kłócić to załóżcie sobie swój wątek a tu niech zostaną tematy staraczkowe.
To wątek kreskowy a nie do tworzenia ***** burzy.
Chcecie się kłócić to załóżcie sobie swój wątek a tu niech zostaną tematy staraczkowe.
Weź mnie nie kuśno to akurat na dziś i na jutro haha a jutro dokupisz haha
LadyAgu
Początkująca w BB
Ja odpuszczam: może po latach na tym forum po prostu macie inne myślenie i dla Was forma odpowiedzi/wypowiedzi z wyraźnie wyśmiewczym tonie, stosując ironię i sarkazm, które mają na celu podważenie powagi wcześniejszej wypowiedzi nie są krzywdzace i nie czujecie tego prześmiewczego charakteru wypowiedzi,który dla mnie jest na poziomie: chamstwo. Czasami wypowiedź nie musi zawierać przekleństw, wystarczy zadać sobie pytanie: „jak poczuje się odbiorca mojej wypowiedzi”. Jednak nie chciałabym kontynuować dyskusji,bo widocznie każda z Nas czuje inaczej. Ja zamykam temat i nie będę się więcej wypowiadać w tym temacie, bo z doświadczenia wiem,że forma pisana w dyskusjach prowadzi przeważnie do zaognienia sprawy,a na tym mi nie zależy. Dziękuję,że pozwoliłyście mi się wypowiedzieć.Proszę o cytat w którym miejscu jest chamsko
PaniR
Zaciekawiona BB
Myślę, że niektóre z Was rajcuje wbić kij w mrowisko. Taki typ osobowości. Szkoda tracić energii na przepychanki bo i tak nic to nie da. Najważniejsze to nie dać się sprowokować bo są osoby, które żyją tym żeby komuś dać pstryczek w nos, tak dla zasady. A tu wystarczy odrobinę życzliwości i świat byłby lepszy. (Sposób w jaki wyrażamy swoje zdanie jest równie ważny co treść merytoryczna ).Więc ja Wam wszystkim przesyłam mnóstwo pozytywnej energii. Życie jest wymagające więc chociaż tutaj się wspierajmy i stwórzmy miejsce do którego z chęcią będziemy zaglądać.
Są i takie, które rodziły po 20 i też dobrze nie jest…A ja mam w rodzinie kobietę, która rodziła po 40 swoje 4 dziecko i niestety dobrze nie jest
Żołna
Sikać sikaćEj dobra albo kończcie albo idźcie się kłócić gdzie indziej, tu są poważne dylematy czy i kiedy sikać a nie
reklama
pluto_nova
Moderator
od 7dpo możesz wszystkoEj dobra albo kończcie albo idźcie się kłócić gdzie indziej, tu są poważne dylematy czy i kiedy sikać a nie