reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja jednak bym prosiła o stosowanie się do regulaminu i nie komentowanie osób nie zapisanych nawet na ławeczkę.
To wątek kreskowy a nie do tworzenia ***** burzy.
Chcecie się kłócić to załóżcie sobie swój wątek a tu niech zostaną tematy staraczkowe.

Proszę o cytat w którym miejscu jest chamsko 🙂
Ja odpuszczam: może po latach na tym forum po prostu macie inne myślenie i dla Was forma odpowiedzi/wypowiedzi z wyraźnie wyśmiewczym tonie, stosując ironię i sarkazm, które mają na celu podważenie powagi wcześniejszej wypowiedzi nie są krzywdzace i nie czujecie tego prześmiewczego charakteru wypowiedzi,który dla mnie jest na poziomie: chamstwo. Czasami wypowiedź nie musi zawierać przekleństw, wystarczy zadać sobie pytanie: „jak poczuje się odbiorca mojej wypowiedzi”. Jednak nie chciałabym kontynuować dyskusji,bo widocznie każda z Nas czuje inaczej. Ja zamykam temat i nie będę się więcej wypowiadać w tym temacie, bo z doświadczenia wiem,że forma pisana w dyskusjach prowadzi przeważnie do zaognienia sprawy,a na tym mi nie zależy. Dziękuję,że pozwoliłyście mi się wypowiedzieć.

Myślę, że niektóre z Was rajcuje wbić kij w mrowisko. Taki typ osobowości. Szkoda tracić energii na przepychanki bo i tak nic to nie da. Najważniejsze to nie dać się sprowokować bo są osoby, które żyją tym żeby komuś dać pstryczek w nos, tak dla zasady. A tu wystarczy odrobinę życzliwości i świat byłby lepszy. (Sposób w jaki wyrażamy swoje zdanie jest równie ważny co treść merytoryczna ).Więc ja Wam wszystkim przesyłam mnóstwo pozytywnej energii. Życie jest wymagające więc chociaż tutaj się wspierajmy i stwórzmy miejsce do którego z chęcią będziemy zaglądać.

reklama
Do góry