reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dzwonili z kliniki , jutro będzie recepta i rozpiska ale mam zacząć dopiero od pierwszego dnia cyklu . Czyli wygląda na to że będzie to antybiotyk który mógłby zaszkodzić w mojej sytuacji . Jutro jeszcze dopytać co że staraniami w kolejnym cyklu jeżeli teraz by się nie udało i co w sytuacji jeżeli jednak się uda , czy dostanę inna receptę czy jak

Dzwonili z kliniki , jutro będzie recepta i rozpiska ale mam zacząć dopiero od pierwszego dnia cyklu . Czyli wygląda na to że będzie to antybiotyk który mógłby zaszkodzić w mojej sytuacji . Jutro jeszcze dopytać co że staraniami w kolejnym cyklu jeżeli teraz by się nie udało i co w sytuacji jeżeli jednak się uda , czy dostanę inna receptę czy jak

Moim zdaniem musisz dopytać faktycznie bo może jednak nie będzie tak źle z tą przerwa.
Z jednej strony smutek, z drugiej może dobrze ze przeleczą

Kurcze, to trochę nie fajnie.

no ja rozumiem, że to do kogoś, ale wciąż nie rozumiem wydźwięku Twojej wypowiedzi, że co to za przykład daje się dzieciom jak ma się drugiego partnera? Co ma piernik do wiatraka? Sama mam takowego, bo pierwsze małżeństwo zakończone by chronić siebie i dzieci i takie przytyki mnie mocno rażą… Dlatego zareagowałam
Źle to zabrzmiało , pisałam pod wpływem emocji. Miałam ciężki dzień w pracy i mój umysł nie myśli trzeźwo. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Nie mam nic do tego że ktoś jest w drugim czy piątym związku. Z wypowiedzi Olki wyszło, że daję zły przykład swoim dzieciom i chciałaby chronić swoje przed takimi jak ja czy moje dzieci. Chciałam tylko zwrócić uwagę, że warto popatrzeć na siebie najpierw. Ideałem nie jest, a zachowuje się jak alfa i omega.

Moim zdaniem musisz dopytać faktycznie bo może jednak nie będzie tak źle z tą przerwa.
Z jednej strony smutek, z drugiej może dobrze ze przeleczą
pytanie czy sytuacja się nie pogorszy skoro zacznę leczenie dopiero za jakieś 1.5 tygodnia ? 🤔 Ile czasu będzie trzeba się wstymac że staraniami no i co w sytuacji jeżeli teraz jednak się uda 🤔

reklama
Do góry