Wynik bety QUOTE]
Jaki masz wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik bety QUOTE]
Jaki masz wynik?
0,100
Nic nie jest stracone może później owulacja wystąpiła.. Ja dalej czekam 24 dzień cyklu jeszcze trochę do @.Wiecie co mimo tej straszliwie niskiej bety w 23 dniu cyklu jednak nadal mam jakieś ciche nadzieję, że może jednak jeszcze nie wszystko stracone..
Chciałabym oby tak było, gdzieś dziewczyna pisała że miała taką samą betę jak ja a dwa dni później zrobiła i już wyszło że ciąża... Z drugiej strony też gdzieś czytałam że hormon bthcg poniżej 5 pojawia się kiedy jest zapłodnienie a powyżej 5 to jest juz zagnieżdżone.. Ale ile w tym prawdy to nie wiem..Nic nie jest stracone może później owulacja wystąpiła.. Ja dalej czekam 24 dzień cyklu jeszcze trochę do @.
Witaj ja akurat nie wypowiem się co do Twoich pytańHej dziewczyny. Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Wraz z lubym w najbliższym czasie planujemy podejść do ivf. Coś o sobie. 33 lata. Jedno podejście do ivf za nami. 2 Możecie mi też podpowiedzieć, czy jest jeszcze dofinansowanie państwowe do leków? Jeśli tak to jakie są warunki jego uzyskania?
Najlepiej starać się uspokoić i spokojnie czekać aż przyjdzie @ a jak nie to ponownie zrobić beta hcg. Ja czekam do @ jak nie przyjdzie to robię test a jak się spozni powyżej 3 dni to beta hcg Spokojnie kochana wiem jaki to ból, że się ciągle nie udaje..Chciałabym oby tak było, gdzieś dziewczyna pisała że miała taką samą betę jak ja a dwa dni później zrobiła i już wyszło że ciąża... Z drugiej strony też gdzieś czytałam że hormon bthcg poniżej 5 pojawia się kiedy jest zapłodnienie a powyżej 5 to jest juz zagnieżdżone.. Ale ile w tym prawdy to nie wiem..