martoosia04
Fanka BB :)
U mnie beta późno wyszła, bo blady test miałam na dzien po terminie @ dopiero. Wcześniej biel wizira.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis margines bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.Ale z tego co wiem dzidzia ładna i duża w brzuszku rośnie a właściwie mały facet jeśli dobrze pamiętam
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.
Bardzo Ci współczuję, zwłaszcza że czuję że i u mnie bez antybiotyku nie ruszy a jeszcze nie wiem czy mogę czy nie i muszę się przemęczyć do środyzwlaszcza jak jedynym lekiem jest paracetamol i na gardlo tantum verde oraz isla.
dostalam antybiotyk ale tu sie cos grubszego szykuje,
Marta tez czekam niecierpliwie jakie pomiary tam wyjda.
moze nie bedzie tak strasznie...
no i chce zobaczyc buzke miska mojego oby sie nie schowal.
To trzymamy za siebie nawzajem kciuki bo przeczytałam, że też testujesz
Jakby coś na tym ostatnim ale tak mega mega delikatnie ale być może tylko ja to widzęWidzicie coś? [emoji39] Zobacz załącznik 943944Zobacz załącznik 943945