reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale z tego co wiem dzidzia ładna i duża w brzuszku rośnie :D a właściwie mały facet jeśli dobrze pamiętam
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis margines bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.

Ostatnia edycja:
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.

Koszmarną masz tą końcówkę ciąży. Współczuje ci bardzo. Razem z tobą czekam na piątek bo jestem niesamowicie ciekawa jak maluszek.

Oj to natychmiast, z uszami nie ma żartów. Choroba podczas ciąży musi być okropna
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.

zwlaszcza jak jedynym lekiem jest paracetamol i na gardlo tantum verde oraz isla.
dostalam antybiotyk ale tu sie cos grubszego szykuje,

Marta tez czekam niecierpliwie jakie pomiary tam wyjda.
moze nie bedzie tak strasznie...
no i chce zobaczyc buzke miska mojego:) oby sie nie schowal.

zwlaszcza jak jedynym lekiem jest paracetamol i na gardlo tantum verde oraz isla.
dostalam antybiotyk ale tu sie cos grubszego szykuje,

Marta tez czekam niecierpliwie jakie pomiary tam wyjda.
moze nie bedzie tak strasznie...
no i chce zobaczyc buzke miska mojego:) oby sie nie schowal.
Bardzo Ci współczuję, zwłaszcza że czuję że i u mnie bez antybiotyku nie ruszy a jeszcze nie wiem czy mogę czy nie i muszę się przemęczyć do środy

Widzicie coś? [emoji39]
20190218_091039.jpeg
20190218_091044.jpeg

reklama
Do góry