reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja używam tych rossmannowskiej marki co jest 5 szt w paczce, ale dziewczyny tutaj polecają domowe laboratorium. Mi się te w rossmanna sprawdziły bo 1-2dni po pozytywie miałam ból jajnika więc ewidentniw owulacja. Dwa razy byłam już w ciąży ze złotych strzałów więc to na pewno owu [emoji16]

reklama
Ja używam tych rossmannowskiej marki co jest 5 szt w paczce, ale dziewczyny tutaj polecają domowe laboratorium. Mi się te w rossmanna sprawdziły bo 1-2dni po pozytywie miałam ból jajnika więc ewidentniw owulacja. Dwa razy byłam już w ciąży ze złotych strzałów więc to na pewno owu [emoji16]
Czyli masz juz 2 dzieciaczkow? No to chyba kupie te testy, tylko ze biore w tym cyklu clo i jezeli teraz nici to w kolejnym tez bede brac... obym nie musiala :ninja2:;)

Niestety mam tylko 1 dziecko [emoji3525] Teraz zachorowałam na wirusa który spowodował ciężkie uszkodzenie synka i roniłam w 19tc.

Niestety mam tylko 1 dziecko [emoji3525] Teraz zachorowałam na wirusa który spowodował ciężkie uszkodzenie synka i roniłam w 19tc.
Przykro mi to naprawde straszne przezycie w zaawansowanej ciazy. Moze jak niebsynek to coreczka urodzi sie cala i zdrowa? Sąsiadka wlasnie tak miala, urodzila synka w 7 miesiacu zmarl po 7 dniach, i teraz po 2 latach urodzila coreczke ma 3 tygodnie

Bardzo pragnęliśmy synka i dlatego też ciężko nam było podjąć decyzję jaką podjęliśmy... Teraz już mi obojętnie, niby celujemy w owu, ale dwie córki też będzie fajnie mieć [emoji4]

Bardzo pragnęliśmy synka i dlatego też ciężko nam było podjąć decyzję jaką podjęliśmy... Teraz już mi obojętnie, niby celujemy w owu, ale dwie córki też będzie fajnie mieć [emoji4]
No to trzymam kciuki! My to tak przez owu, ja nie ukrywam ze chciala bym miec blizniaczki! I moze po clo sie spelni?? Z drugiej strony ja tez mialam byc blizniaczka! Moja mama byla w blizniaczej ciazy ale urodzilo sie tylko 1 dziecko i 2 lozyska takze mysle ze jakies "naturalne" predyspozycje tez mam...

@Amur myślę że rodzenie dziecka i jego śmierć są jeszcze gorsze, a tak nam lekarze mówili że będzie i nie mieli dla nas złudzeń że będzie dobrze... W lutym miną 4 miesiące dopiero więc to dosyć świeża kwestia. Miałam rodzić w marcu.

Dzięki za kciuki zobaczymy jak będzie jutro [emoji4][emoji4]

@Amur predyspozycje do ciąży mnogiej idą zawsze po stronie żeńskiej więc masz duże szanse. U mojego m jego dużo bliźniaków od strony mamy i moja córka ma duże szanse heh

reklama
@Amur predyspozycje do ciąży mnogiej idą zawsze po stronie żeńskiej więc masz duże szanse. U mojego m jego dużo bliźniaków od strony mamy i moja córka ma duże szanse heh
To mnie pocieszylas. Ja bym chciala moj maz juz mniej, ale to tylko dlatego ze wszystko razy 2... ale mysle co ma byc to bedzie i moze tak tylko sobie tlumacze (i to moze glupie) ale uwazam ze moze tak mialo byc zeby byly bliznieta to to clo i potem tylko cyk zloty strzal i gol ale sie okaze... boziu kobiety to odrazu maja historie jak to moj maz zawsze mowi orazu cala historyjka

Do góry