Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też akurat mam płodne i planuję z mężem zrobić paelle, wypić winko i [emoji813]Dziewczynki jutro dzień walentynek, planujecie coś? W Lidlu fajne seksowne koszulki były. Ja mam plan na romantyczną kolacyjke. Dni płodne akurat..także [emoji173][emoji173][emoji173]
Paella to taka potrawka z żółtym ryżem, warzywkami i owocami morza... a mówią że owoce morza to afrodyzjak więc by się zgadzałoPat to udanego Wieczorka. ❤
Ps..co to paelle jakis afrodyzjak?
Tak jak Doomi napisała to potrwa z ryżem. Ja akurat bez owoców morza będę robić. Tutaj przepis:Pat to udanego Wieczorka. [emoji173]
Ps..co to paelle jakis afrodyzjak?
@Magdalena2991 ja testuje jutro [emoji16][emoji16] Wielkich nadzieji nie mam, ale dzisiaj 30dc a @ nie ma, chociaż ciągle czuję się okresowo [emoji4]
Ja we wrzesniu 30 i staram się o pierwsze ! wszystkie znajome dookoła czy to młodsze czy starsze już majaKochana... ja w maju kończę 28, nie załamuj mnie [emoji14] i jestem dobrej myśli
Wiesz co... ja zawsze mówiłam ze chce bliźniaki i to jednojajoweNo to trzymam kciuki! My to tak przez owu, ja nie ukrywam ze chciala bym miec blizniaczki! I moze po clo sie spelni?? Z drugiej strony ja tez mialam byc blizniaczka! Moja mama byla w blizniaczej ciazy ale urodzilo sie tylko 1 dziecko i 2 lozyska takze mysle ze jakies "naturalne" predyspozycje tez mam...
Witaj nie czekałabym za długo, lepiej na własna rękę sobie pójść do endo i myśle ze bedzue chciał zbić tsh (tym bardziej jak powiesz ze starasz się o dziecko), bo później (czego oczywiście Tobie nie zycze) jest kłopot z zajściem. Oczywiście nie zawsze tak jest, ale tsh i prolaktyna do duza blokada dla ciąży.Tak tez czytałam ale na wizycie lekarz powiedział mi ze w normie są te wyniki i zgłupiałam, może pójdę do endokrynologa jeszcze żeby popatrzył bo kolejny cykl i nic...