reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam Hashimoto, najpierw tsh było 4,750 po miesiącu spadło do 2,200 ale endo mówi, że idealnie by było koło 1 i żebym w jeden dzień brała podwójną dawkę. Na razie mam euthyrox 25
Ja biore 1 dzien 25 drugi 50 i znow 25 itd. Do tego 3 w tyg. Jodid 100. U mie tsh 1.5 mam niedoczynnosc. Niby powinno byc idealne 0.9 ale gin i tak jest zadowolona ze 1.5. Siostra jest w 10 tc (wpadka z tsh 2.5)

reklama
A ja z ciekawości popatrzyłam na swój poprzed cykl i 5dpo miałam tam wszystko co mogło być bóle miesiaczkowe, owulacyjne, pleców, piersi, mdłości, sutków, wahania nastroju i jakies inne cuda a teraz chociażbym chciała się nakręcać to nie mogę bo czuję się absolutnie dobrze może tylko trochę senna i zmęczona.
Oby to inne samopoczucie było dobrym zwiastunem ;)
Ja yez trzymam kciuki! U mnie w zeszlym cyklu tez bylo ksiazkowo do @. Teraz pobolewa mnie brzuch z prawej strony mimo, ze owu byla z lewej. Gin pow ze @ powinna byc 23/24 luty, to za tydzien. Oby nie doszla.... uf juz mam jakąś podłamkę ze nici z tego... stosowała któraś z Was na śluz olej z wiesiołka ? Pomagał ? U mnie nie było śluzu chyba wgl :crazy: w tym cyklu z clo... a twraz wodnisty bialy od 2-3 dni

Ja yez trzymam kciuki! U mnie w zeszlym cyklu tez bylo ksiazkowo do @. Teraz pobolewa mnie brzuch z prawej strony mimo, ze owu byla z lewej. Gin pow ze @ powinna byc 23/24 luty, to za tydzien. Oby nie doszla.... uf juz mam jakąś podłamkę ze nici z tego... stosowała któraś z Was na śluz olej z wiesiołka ? Pomagał ? U mnie nie było śluzu chyba wgl :crazy: w tym cyklu z clo... a twraz wodnisty bialy od 2-3 dni
Tak ja stosuję :) Biorę zawsze do owu. Rano 2 tab i jak pamiętam to wieczorem jeszcze 1 tab. Bardzo pomaga jeżeli jest sucho :)
Czasem śluzu nie ma na zewnątrz, ale w środku jest więc nie ma co się przejmować :)

Mowisz ze działa? Jakas konkretna firma??
Firma obojętne [emoji6] pomaga zdecydowanie. Koleżanki z innego wątku też bardzo chwalą prawie każda brała. Ja mam taki:
IMG_20190111_194141.jpeg

Ooo z gala, jutro sobie kupie i beda lezec, jezeli przyjdzie @ to zaczne brac do owu. A czytalam ze na facetow tez dobrze dziala dajesz swojemu tez olej ? Ja moze pol opakowania dam mezowi niech tez cos wcina :rofl::rolleyes:
Tak, daję mu jedną dziennie, ale w sumie nawet nie wiem jakie ma działanie dla faceta :D :D :D

reklama
Do góry