reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dopiero 4 dpo myślałam, że dam radę w tym cyklu na spokojnie i owszem nie nakręcam się ale cholernie mi się dłuży. Już 21 dc, nie za bardzo nawet wiem czy cykl wyjdzie 27,28,29 bo odkąd tsh spadło cykle są dłuższe
A u mnie zas krotsze o 2 dni... teraz to już nie wiem kiedy owu

reklama
@joasiaaa dzień przed to bardzo dobry wynik [emoji106] córkę zrobiliśmy dwa dni przed owu, taki złoty strzał [emoji4]

Co do cyklów - ja zawsze miałam nieregularne i nigdy nie wiedziałam kiedy przyjdzie @,dlatego każdy test ten pozytywny wychodził mi dopiero ok. tydzien po terminie. Więc to mądre co mówią lekarze [emoji4]

Hej dziewczyny
Pocieszcie że jest szansa
Dzisiaj na usg wyszło że miałam wczoraj owulacje a przytulanek nie było, były w niedzielę na dzień przed.. Plemniki mogą wytrzymać? W ogóle to mój drugi cykl z CLO i znowu mam owulacje w 9dc, powinnam.sie cieszyć ale wydaje mi.sie że to.za.szybko i jajeczko nie wystarczająco dojrzało?

U mnie tez seksy na dzień przed owu ;) a jutro kończymy 12tc.

A ja z ciekawości popatrzyłam na swój poprzed cykl i 5dpo miałam tam wszystko co mogło być bóle miesiaczkowe, owulacyjne, pleców, piersi, mdłości, sutków, wahania nastroju i jakies inne cuda a teraz chociażbym chciała się nakręcać to nie mogę bo czuję się absolutnie dobrze może tylko trochę senna i zmęczona.
Oby to inne samopoczucie było dobrym zwiastunem ;)

A ja z ciekawości popatrzyłam na swój poprzed cykl i 5dpo miałam tam wszystko co mogło być bóle miesiaczkowe, owulacyjne, pleców, piersi, mdłości, sutków, wahania nastroju i jakies inne cuda a teraz chociażbym chciała się nakręcać to nie mogę bo czuję się absolutnie dobrze może tylko trochę senna i zmęczona.
Oby to inne samopoczucie było dobrym zwiastunem ;)
No oby! Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry