Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, co prawda nie fiksuje się już na punkcie testów owu, robię je raczej tak o
Czy to to już pozytyw czy niekoniecznie?Zobacz załącznik 940349
Dziś mąż całą dobę w pracy ale go chyba jutro gorąco przywitamSprawdź wieczorem kub późniejszym popołudniem. Wtedy testy zazwyczaj sa mocniejsze. Ja bym obstawiała tu owu na dniach. Działajcie.
ObowiązkowoDziś mąż całą dobę w pracy ale go chyba jutro gorąco przywitam
Migdalove - to ja tak od razu zapytam jakie badania? i jak wychwytujesz te ciąże biochemiczne? Kiedy najwcześniej robisz Bete? Czy masz problem z żelazem? albo anemia? Pytam bo u mnie od dziecka były z tym problemy (żelazem)...nikt się na tym nie skupił u mnie póki co.. i nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ...Badania hormonalne mnie nic nie kosztują bo mój gin-endo mi je zleca. Ciąża pozamaciczna nie jest liczona jako poronienie. Ciąże biochemiczne ma praktycznie każda kobieta tylko tego nie wychwytuje.
Zdecydowanie!!!! Tutaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Tylko działać.No to zrobiłam jeszcze późnym wieczorem i mam to. Tyle, że to już domowe laboratorium, bo tamte testy mi się skończyły [emoji14]
Jeszcze jutro powtórkę strzelę, ale tu już chyba pozytyw?Zobacz załącznik 940598
Powitam mężulka, powitamZdecydowanie!!!! Tutaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Tylko działać.