reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Maliina dużo sił dla ciebie!! Szybciutko zleci a bedziesz mieć synusia przy sobie.
@martoosia04 trzymam kciuii za wizyte! I może walcz z jakimis domowymi sposobami na zgage. Czuje ze to płeć różowa ci tak doskwiera ;);)

reklama
@Betii35 w czwartek powinnam dostać @ ale zobaczymy czy będzie :) jak nie to pewnie w pn zatestuje :)
Dobrze że choroby minęły. Ja 2tyg temu odebralam wyniki na parwowirusa i jestem wolna od niego, więc odetchnęłam [emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki żeby Twoja @ nie przyszła [emoji16]

@Betii35 Bardzo bym chciała córeczkę. Mąż twierdzi, że on tylko syna potrafi spłodzić (zrobił jednego 8-):p). Przytulamy się przed owulacją i zobaczymy. Jak się nie uda to od następnego cyklu chcemy już normalnie, co drugi dzień.

Ja jeszcze wciąż na odstąpienie mam ten żel. Użyłam moze z niego 1,5ml
Po aplikacji od razu zaszliśmy a wcześniej pol roku nic.
Coś w tym jest :) ja za drugim użyciem, ale wtedy zaaplikowałam go sporo, dwa dni z rzedu, bo wtedy były ❤️ No i stał sue cud :) teraz muszę znowu zadziałać z nim ❤️

Ja też teraz taką mam, ale zobaczymy co Endo powie, na moje oko postarałbym się zbić trochę prolaktynę, ale spróbuj kupić Costangus bodajże i zobaczyć efekty mi lekarz bez problemu przepisywał bromergon bo sam uważa że do 15 max powinna być, ale wiesz co lekarz to inaczej :)
Wiesz co nie chciałabym na własna rękę, pojadę do lekarza - zobaczymy co mi powie... kurde bo tak sobie myśle... jak Tobie te tsh spadło poniżej normy to u mnie chyba oznacza ze jednak ta tarczyca jest jak zbiło mi do 1,5, bo gdyby było inaczej to bym miała chyba taka sama sytuacje jak Ty. Co myslisz ?

@Betii35 w czwartek powinnam dostać @ ale zobaczymy czy będzie :) jak nie to pewnie w pn zatestuje :)
Dobrze że choroby minęły. Ja 2tyg temu odebralam wyniki na parwowirusa i jestem wolna od niego, więc odetchnęłam [emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki żeby Twoja @ nie przyszła [emoji16]
Ooo już tak szybko kolejne testowanie? Ostatnio miałyśmy testować w tym samym czasie ale mi się dłuższy o 3 dni cykl trafił a teraz jeszcze do owulacji nie dotarłam a tu już testowanie :D to trzymam kciuki :D

@Magdalena2991 mój ostatni cykl miał 25dni [emoji2368] a teraz owu był jeszcze dzień szybciej. Znaczy tak myślę bo moj organizm coś szaleje i tonę w śluzie od kilku dni :) Więc albo problemy z hormonami, albo cóż...

@Maliina i znowu zapomniałam zapytać o kwas acetylosalicylowy. xD Ale ja w ogóle dzisiaj nie byłam przygotowana do wizyty, taka roztrzepana, bo ja tylko 3h spałam i do tego cała akcja z tatą mnie ostatnio rozbiła.
Hahha masz wybaczone. Przytloczona wydarzeniami ostatnich dni jesteś rozgrzeszona do następnej wizyty:)

Uff. :D Ale serio sama sobie pluję w brodę bo jeszcze miałam zapytać o parę kwestii i w ogóle mi wyleciało z głowy. Nawet daty z aplikacji doktorowi czytałam a tak to ja zawsze jestem przygotowana do wizyty. :D
Karteczkę przygotuj na następną wizyte i odhaczaj pytania :)

reklama
Uff. :D Ale serio sama sobie pluję w brodę bo jeszcze miałam zapytać o parę kwestii i w ogóle mi wyleciało z głowy. Nawet daty z aplikacji doktorowi czytałam a tak to ja zawsze jestem przygotowana do wizyty. :D
Nie przejmuj się jak ja idę na wizytę to mam tyle pytań, a wchodzę do gabinetu i zapomnę zapytać o wszystko [emoji14]

Do góry