reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiesz co nie chciałabym na własna rękę, pojadę do lekarza - zobaczymy co mi powie... kurde bo tak sobie myśle... jak Tobie te tsh spadło poniżej normy to u mnie chyba oznacza ze jednak ta tarczyca jest jak zbiło mi do 1,5, bo gdyby było inaczej to bym miała chyba taka sama sytuacje jak Ty. Co myslisz ?
Wiesz to już kwestia reakcji organizmu na leki :) mi po najniższej dawce tak spadło, a inna będzie brała nie wiem jaką i będzie stało w miejscu tarczyca to już zbyt skomplikowana sprawa [emoji14] ale twój wynik jest ok więc nic tylko się cieszyć :)

reklama
Hej dziewczyny, nadrobilam właśnie wszystkie Wasze wpisy z kilku dni :)

U Was też takie epidemie gryp, przeziębień i innych dziadostw ?
Ja myślałam że mnie szlak trafi bo dopiero co wykurowalam się po długiej chorobie, a tu nawet miesiąc nie minął i znów przeziebiona :/

Ale jest też dobra wieść, bo dostałam tą pracę, o której Wam ostatnio wspominałam :-D. Byłam już na szkoleniu, w piątek ide do księgowej żeby zrobiła mi bhp i żeby przygotowała umowę, w przyszłym tygodniu badania lekarskie no i będę zaczynać :)
Więc za 3 miesiące jak mi dadzą umowę na czas nieokreślony to w końcu wracam do starań... bardzo się cieszę :biggrin2:

Ja się chyba pochwaliłam z tym śluzem, bo od wczoraj jest go mniej, tylko w środku czuć że coś się dzieje i szyjka wysoko i otwarta ale u mnie wyjątkowo temperatura coraz niżej

Wygląda obiecująco ;)
Hej! Od wczoraj tak mnie mocno kłuje lewy jajnik, że szok. Nie wiem czy to ten w którym jest niepęknięty pęcherzyk czy może to drugi, z którego ma być owulacja w tym cyklu. Ja to się trochę boję w tym cyklu starać z tym niepękniętym pęcherzykiem. Dzisiaj mam znaczny skok temperatury a jest 11dc, wg aplikacji niby dzisiaj powinna by owulacja, ale wiadomo aplikacji nie ma co wierzyć. ;) Później sobie zbadam szyjkę i śluz.
A to mój wykres:

Cześć dziewczyny :) mało się udzielam bo straciłam nadzieję że się uda zajść w ciążę ale staram się być na bieżącą i was czytać. Za 3 dni planowany okres test biały więc wiem że znowu nic z tego. Pozdrawiam Was wszystkie :*

Dziewczyny, co prawda nie fiksuje się już na punkcie testów owu, robię je raczej tak o
Czy to to już pozytyw czy niekoniecznie?
IMG_20190206_110838.jpeg

reklama
Czesc Dziewczyny, mozna dolaczyc? Wlasnie zaczelismy pierwszy cykl staran o drugiego bobasa, pierwszy ma 9 i pol m-ca. Troche sie pozno zabralismy, bo chyba bylo juz po owulacji, ale co tam..

W tym roku skoncze 38 lat takze byloby super gdyby sie jakos w najblizszym polroczu udalo. Z pierwsza ciaza nie mielismy problemu, udalo sie w pierwszym cyklu. Jak bedzie teraz oczywiscie nie wiadomo. Troche mialam problemow przy porodzie, mlody byl przenoszony przez dwa tygodnie, zielone wody, indukcja, zero postepow przez 12 godzin wycia z bolu, spadek tetna dziecka, cesarka i na koniec infekcja sciany macicy, takze tak..

Wszystkim zycze upragnionych dwoch czerwonych (tudziez niebieskich) kresek na tescie i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona...

Do góry