reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć dziewczyny ,
Może któraś z was miała już taka sytuacje i będzie w stanie pomoc .
Z mężem staramy się od 4 cykli (mam cykle 30 dni ) 30.01 .2019 powinnam dostać @ nie dostawałam wiec 31.01 zrobiłam 2 test wyszły pozytywne blade ale widoczna 2 kreska dla pewności wybrałam się na betę hcg i wyszło 23.39 mlU/mL po 48h powtórzyłam betę i wyszła 5,4 mlU/mL boli mnie podbrzusze wiem z czym się wiąże ten wyniki czy dalej powinnam brać duphaston? Dodam jeszcze ze nie mam żadnych plamien ani krwawienia i to ze lekarz kazał mi brać 2x1 duphaston odrazu jak zobaczyłam 2kreski .
Byłam w takiej samej sytuacji, należy odstawić duphaston i czekac na krwawienie...

Dziękuje , wiesz po jakim czasie można się zacząć ponownie starać ? Długo czekałaś na krwawienie ?
To zależy... Jeśli poronienie nastąpi samoistnie to od razu. Ja miałam łyżeczkowanie, ale u mnie ciąża obumarła w 9tc i musialam czekać 3 cykle.

Jestem już w domku. Okazało się, że mam zespół LUF czyli zespół luteinizacji niepękniętego pęcherzyka jajnikowego. Dalej mam brać dostinex, jutro jadę na badania hormonów. W dodatku mam przyjść do lekarza w dzień kiedy biorę ostatnią tabletkę progesteronu, nawet bez rejestracji jeśli okaże się, że nie ma miejsc. Miałam zrobioną cytologię także jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty. ;)
Hej. To dobrze ze jestes zadowolona z wizyty. A czym sie objawia ten zespół Luf?
Trzymam kciuki za rehabilitację taty. Zobaczysz jak szybko stanie na nogi.

@Magdalena2991 trzymam mocno kciuki za ten cykl ✊✊ oby ten przypływ śluzu dał + efekt.
Też nie widziałam że są jakieś suwaczki. Odwrocilam telefon i magia..jest haha.
A ja dzis jakaś zdechła..głowa boli. @ w piątek planowo, ciekawe czy mnie zaskoczy.

reklama
@Peony trafiacie w córeczkę?
@Jivka a jak u was ze starankami? U nas rumień minął, to później my chorzy na grypska giganty, wiec marze żeby juz te wirysy sie skończyły...

Do góry