reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo w sumie dalej przerwa w starankach więc dalam sobie wolne od forum. I tak dzis weszłam zeby zobaczyc co sie dzieje. Widze nowe staraczki dołączyły. Witam was.
@Migdalove i jak tata? Jejjku współczuję. Żeby szybko sie goiło.
@martoosia04, @Maliina jak wasze zdrówka??
@Peony tez mamy syna 7 lat i będziemy się starać o drugie szczęście. Powodzenia.

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo w sumie dalej przerwa w starankach więc dalam sobie wolne od forum. I tak dzis weszłam zeby zobaczyc co sie dzieje. Widze nowe staraczki dołączyły. Witam was.
@Migdalove i jak tata? Jejjku współczuję. Żeby szybko sie goiło.
@martoosia04, @Maliina jak wasze zdrówka??
@Peony tez mamy syna 7 lat i będziemy się starać o drugie szczęście. Powodzenia.
U mnie średnio nawet na forum nie chce mi sie pisać bo same zal posty by mi wychodzily. Przerażona jestem ze jeszcze 2 miesiące a ja chodzić nie mogę juz.. Bardzo sie boje czy to rozejscie spojenia jest w granicach normy czy jednak nie.. Ledwo wstaje i ledwo chodzę.. Nie spaceruje praktycznie, zatrzymuje mi się woda w organizmie i moje minus 4kg w calej ciąży właśnie są na zero bo wczoraj stanelam na wage to waze dokladnie tyle co przed ciaza.. A nie jem nic zakazanego bo cukrzyca.. Choc moje cukry gwałtownie spadly w dol i to bardzo mnie cieszy.
Corcia mi sie znow pochorowala mialam 3 dni walki z takim zapaleniem gardla ale dzis przespała cala noc więc wychodzimy na prostą.

Dzięki za miłe przyjęcie :) testujemy dopiero za 9 dn, a ja jestem strasznie niecierpliwa.
@Maliina 7 lat to spora różnica wieku. Już się chyba razem nie pobawią, a szkoda. Żałuję teraz, że tak późno się zdecydowaliśmy na drugie dziecko. Starania też mogą potrwać przecież.
@Migdalove trzymam kciuki za powodzenie operacji.

@Peony u nas roznica bedzie 10 lat rocznikiem.. Bo corka jest z 18.12.2009 a synus będzie z kwietnia 2019. A tak faktycznie to 9 lat i 4 miesiace :p

@Peony witaj [emoji4] Będziesz testować podobnie jak ja [emoji4]
Też mam córkę co w tym roku będzie miała 7 lat [emoji4][emoji4]

@Migdalove trzymam kciuki za tatę [emoji110][emoji110]

@Maliina mi córka od października non stop choruje, jak nie ten rumień zakaźny to ospa a teraz z przeziębienia w przeziębienie, obecnie leczymy zapalenie ucha....

@Peony witaj [emoji4] Będziesz testować podobnie jak ja [emoji4]
Też mam córkę co w tym roku będzie miała 7 lat [emoji4][emoji4]

@Migdalove trzymam kciuki za tatę [emoji110][emoji110]

@Maliina mi córka od października non stop choruje, jak nie ten rumień zakaźny to ospa a teraz z przeziębienia w przeziębienie, obecnie leczymy zapalenie ucha....
My w grudniu zaliczylismy szpital.. Po 2 tyg ze szpitala doslownie 4 dni przed wigilia tez ospa. I teraz zapalenie gardla. Zdrowka zycze dla corci.

@Peony wczesniej nie czulam sie gotowa na macierzynstwo poraz kolejny. Ale corka teraz taka dojrzała i tak czeka na brata i chce sie opiekowac, prowadzić wozek itp.

@Jivka ale się złożyło :) w takim razie trzymam kciuki za Twoje dwie kreski.
Mój syn też ostatnio ciągle chory, az się martwię co będzie jak się zacznie szkoła.
@Maliina mi też jakoś nie po drodze było. Najpierw wcale nie chcieliśmy więcej dzieci, później już tak, ale ja wymyśliłam sobie, że po kilku latach przerwy w edukacji pójdę na dzienne studia. Zostało mi kilka miesięcy do końcowych egzaminów i wzięliśmy się do roboty.
U nas akurat syn nie chce rodzeństwa, ale mam nadzieję, że mu się odmieni. Jak to dziecko, często zmienia zdanie :)

@Peony witaj
emoji4.png
Będziesz testować podobnie jak ja
emoji4.png

Też mam córkę co w tym roku będzie miała 7 lat
emoji4.png
emoji4.png

@Migdalove trzymam kciuki za tatę
emoji110.png
emoji110.png

@Maliina mi córka od października non stop choruje, jak

reklama
Chyba każdy z taką przerwą musiał dojrzeć do kolejnego dziecka :) Ja się broniłam na początku rękami i nogami, potem zawsze było coś innego najpierw, a teraz walczymy :)
Moja córka bardzo chce rodzeństwo i strasznie przeżyła stratę braciszka, więc jak się uda to tym razem na pewno dowie się dość późno...

Do góry