reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mój ojciec to się szpitala boi jak diabeł śwęconej wody dlatego odmówił karetki, chociaż Pani ze sklepu bardzo nalegała bo widziała, że to nie jest tylko stłuczenie, w końcu po mnie zadzwoniła z taty telefonu bo tak to nie miała numeru do mnie. Fakt, tam nie było odśnieżone zbytnio ani posypane piachem bo i ja bym się tam wywaliła... Ale sklep to dla taty świątynia i z babkami się tak trzyma, że nie będzie chciał odszkodowania do tego był po 3 piwach więc jak był pod wpływem to nie otrzymałby odszkodowania prawdopodobnie. A na becie jeszcze nie byłam no bo ta akcja z tatą, zaraz jedziemy do miasta to i betę szybko ogarnę.
Ja zrozumiałam, że to Pani ze sklepu nie chciała wezwac karetki dla Twojego taty

Dziś 28 dc, owulacja prawdopodobnie 14dc... I przed chwilą biel na teście tym czulszym.. Nie łudzę się :-(

A my mamy dzisiaj z rana akcje... Tato złamał nogę, dokładnie kość udową... Poślizgnął się przy sklepie i jeszcze pani w sklepie odmówił dzwonienia po karetkę. Ja tam zaszłam, mąż międzyczasie jechał tutaj, patrzę a on tam nogę ma bezwładną, nie było opcji żeby do osobówki wszedł. No i po karetkę jednak trzeba było zadzwonić, teraz się szykujemy bo tato nie będzie leżał w Malborku tylko w Gdańsku... Pięknie się luty zaczął...
Oj to kiepsko:/ szybkiego powrotu do zdrówka dla taty.

Też negatywna, tak jak myślałam. Wszystko skonsultuje z lekarzem we wtorek. Teraz nawet nie wiem jak liczyć dni cyklu. :D Chociaż przyjęłam, że 1dc był wtedy kiedy wystąpiło plamienie i spadek temperatury.
Eeeh :/ trzeba dalej działać :)
ja za 5 dni @... w poniedziałek idę na badania, miałam isc w piątek, ale nie wstałam :sorry2:8-)

reklama
Cześć dziewczyny :) mogę dołączyć? Po przerwie wróciliśmy z mężem do starań o drugie dziecko. Pierworodny ma 7 lat. To nasz drugi cykl aktualnie.

Ostatnia edycja:
Do góry