reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
kochana wg OM w czw kończymy 10tc :) Ze zdrowiem ciut lepiej, aczkolwiek poranne mdłości i zgaga nadal nie ustępują. Dziś mi się mega słabo w sklepie zrobiło. Ledwo kupiłam bułki. Dziś umówiłam się na prenatalne 25.02 :) starałam się trochę opóźnić te prenatalne ze wzgl na początkową obsuwę aż o tydzień z maluszkiem.

Ehh leci ten czas strasznie [emoji50]
Dopiero co sikalas przeciez [emoji6]
Współczuję mdłości[emoji45]
To w ktorym bedziesz dokladnie tc na prenatalnych ?

reklama
Ehh leci ten czas strasznie [emoji50]
Dopiero co sikalas przeciez [emoji6]
Współczuję mdłości[emoji45]
To w ktorym bedziesz dokladnie tc na prenatalnych ?
Wg OM 12+4 - ostatnio na USG maluch był tylko dwa dni młodszy, więc nawet jakby co, to by było 12+2 czy nawet 12. Więc chyba całkiem ok. Teraz wzytę u gina mam 08.02 mam nadzieję, że dzidziuś ponownie pokaże jak urósł.

Wg OM 12+4 - ostatnio na USG maluch był tylko dwa dni młodszy, więc nawet jakby co, to by było 12+2 czy nawet 12. Więc chyba całkiem ok. Teraz wzytę u gina mam 08.02 mam nadzieję, że dzidziuś ponownie pokaże jak urósł.
Na pewno urósł [emoji7]
Ja tez bylam podobnie na prenatalnych bo wedlug om 12+5 a według usg 12+6 [emoji6]
To chyba idealny czas [emoji5]

Ja juz mam coraz gorsze noce. Praktycznie nie odczuwam ze spie.. Ciagle albo siku albo zgaga i bol kręgosłupa. Cala noc sie kręcę. Do tego prawdopodobnie rozchodzi mi sie spojenie a ja wmawialam sobie ze to wiezadla ale bol silniejszy w miejscu spojenia jak dotkne bardzo boli i promieniuje bol do lewego uda juz. Jeszcze poslizgnelam sie na lodzie.. Dobrze ze trzymalam sie M ale myslalam ze peklam tam na dole i bol jest jeszcze mocniejszy. Maly chyba sporo urosl bo czuje go tak bardzo mocno jak przy koncowce ciąży.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
U mnie to wygląda tak, chociaż testy owu non stop blade, wręcz nie widoczne, a gdyby rzeczywiście owulaka była na dniach tak jak według tego kalendarzyka to już by testy były ciemniejsze .. Nie wiem czy testy jakieś feralne czy nie ma tej owulacji. [emoji848][emoji848] Śluz mam typowo płodny..
Screenshot_20190128-153628.jpeg

Cześć dziewczyny!
U mnie to wygląda tak, chociaż testy owu non stop blade, wręcz nie widoczne, a gdyby rzeczywiście owulaka była na dniach tak jak według tego kalendarzyka to już by testy były ciemniejsze .. Nie wiem czy testy jakieś feralne czy nie ma tej owulacji. [emoji848][emoji848] Śluz mam typowo płodny.. Zobacz załącznik 937790

Ja bym się nie zastanawiała tylko działała. Jak płodny to owu może być w każdej chwili. No bobo-seksu nigdy za mało [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny :) mam pytanko...
czy któraś z Was byla kierowana na badania do kliniki w Poznaniu na ul. Polnej? Albo szła prywatnie na własna rękę? Jest taka możliwość? I jak to wyglada cenowo i w ogóle ? Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje :)

Do góry