reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zobacz załącznik 937516
Test owulacyjny pokazuje takie coś ale druga kreska jest na krzyż to chyba błąd testu i nie ma owulacji co myślicie??
Też mi się wydaje że negatyw. Mi pozytyw wyszedł tak:
IMG_20190103_222344.jpeg

reklama
Jak tam dziewczyny początek tygodnia? :)
Mnie chyba coś rozkłada :( 37'C i gardło odczuwam. Jeszcze dwa dni do @ i chyba zaczniemy nowy cykl.

Hej! Wczoraj miałam lekkie krwawienie a dzisiaj znowu już tylko plamienie brązowe... Jeszcze zobaczę jak to będzie do wieczora wyglądać, ale serio jestem totalnie zdezorientowana. Albo to na prawdę szybciej przyszedł okres i do tego skąpy i krótki, albo to jest to krwawienie międzymiesiączkowe spowodowane tym progesteronem albo .... plamienie implantacyjne? No w to ostatnie to raczej średnio wierzę. :p
Faktycznie jakoś dziwnie. Implantacyjne chyba tyle nie trwa :( ja się zastanawiam nad pójściem na bete. Boje się że coś mnie łapie i nic nie wezmę przez to. A na dwa dni przed @ to już chyba coś mi pokaże.

reklama
Martosia a jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? [emoji5] ktory juz tc ?
kochana wg OM w czw kończymy 10tc :) Ze zdrowiem ciut lepiej, aczkolwiek poranne mdłości i zgaga nadal nie ustępują. Dziś mi się mega słabo w sklepie zrobiło. Ledwo kupiłam bułki. Dziś umówiłam się na prenatalne 25.02 :) starałam się trochę opóźnić te prenatalne ze wzgl na początkową obsuwę aż o tydzień z maluszkiem.

Do góry