reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zobacz załącznik 937516
Test owulacyjny pokazuje takie coś ale druga kreska jest na krzyż to chyba błąd testu i nie ma owulacji co myślicie??
Też mi się wydaje że negatyw. Mi pozytyw wyszedł tak:
IMG_20190103_222344.jpeg

reklama
Jak tam dziewczyny początek tygodnia? :)
Mnie chyba coś rozkłada :( 37'C i gardło odczuwam. Jeszcze dwa dni do @ i chyba zaczniemy nowy cykl.

Hej! Wczoraj miałam lekkie krwawienie a dzisiaj znowu już tylko plamienie brązowe... Jeszcze zobaczę jak to będzie do wieczora wyglądać, ale serio jestem totalnie zdezorientowana. Albo to na prawdę szybciej przyszedł okres i do tego skąpy i krótki, albo to jest to krwawienie międzymiesiączkowe spowodowane tym progesteronem albo .... plamienie implantacyjne? No w to ostatnie to raczej średnio wierzę. :p
Faktycznie jakoś dziwnie. Implantacyjne chyba tyle nie trwa :( ja się zastanawiam nad pójściem na bete. Boje się że coś mnie łapie i nic nie wezmę przez to. A na dwa dni przed @ to już chyba coś mi pokaże.

reklama
Martosia a jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? [emoji5] ktory juz tc ?
kochana wg OM w czw kończymy 10tc :) Ze zdrowiem ciut lepiej, aczkolwiek poranne mdłości i zgaga nadal nie ustępują. Dziś mi się mega słabo w sklepie zrobiło. Ledwo kupiłam bułki. Dziś umówiłam się na prenatalne 25.02 :) starałam się trochę opóźnić te prenatalne ze wzgl na początkową obsuwę aż o tydzień z maluszkiem.

Do góry