reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny mogę się przyłączyć ? Jestem po drugim poronieniu jeszcze dochodzę do siebie bo to świeża sprawa. Wybieram się na badania hormonalne i tarczycowe za tydzień bo do wizyty u ginekologa chce mieć już wszystkie zrobione. Ostatnim razem po poronieniu udało się nam w 4 cyklu.

reklama
Coś ostatnio jest mała aktywność staraczek 8-)

@Migdalove Ty zaczęłaś staranka w listopadzie 2016 roku? Bo tak teraz patrzę na liste i u mnie teraz wychodzi 27cs - moglabys mi zaktualizować dane? :) następna @ 7.02 ...

A tak myśle ostatnio...
co u naszych ciężarnych m.in.
@Fanka Kadry i @ForgetMeeNot ? Odezwijcie się Kochane ❤️
Ciekawe co u @Baffi26

@Migdalove Ty zaczęłaś staranka w listopadzie 2016 roku? Bo tak teraz patrzę na liste i u mnie teraz wychodzi 27cs - moglabys mi zaktualizować dane? :) następna @ 7.02 ...

A tak myśle ostatnio...
Ciekawe co u @Baffi26
Ja jutro idę na kolejny monitoring, aczkolwiek w piątek nie było żadnego jajeczka dominującego. Jeśli jutro nic się nie pojawi to lekarz chce mi przepisać leki. Mam nadzieję, że w końcu zacznie się coś pozytywnego dziać w kierunku naszego Bobo. :)

Ja się mało udzielam, bo w pierwszych dniach cyklu nic się ciekawego nie dzieje :p @ właśnie się skończyła także teraz powoli zaczynamy. Testy owulacyjne na całe szczęście głęboko schowane, nie będą mnie tu stresować. Też postanowiłam trochę olać aplikację i skupić się na rzetelnym mierzeniu temperatury i śluzie i przede wszystkim nic a nic nie będę mówić mężowi kiedy płodne itd, żeby chłopa nie stresować. Chociaż on się sam domyśla kiedy płodne bo jestem wtedy miła i ciągle go podszczypuję, bo libido rośnie hahaha

A tak myśle ostatnio...
@Fanka Kadry i @ForgetMeeNot ? Odezwijcie się Kochane [emoji3590]
Ciekawe co u @Baffi26
Hej Irenka co prawda mnie nie wymieniłaś, ale wiem ze nam kibicowalas. U nas dobrze. Malutka rośnie, wizyte mam w kolejny wtorek za tydzień więc dowiem się ile już "jej jest". Ale do tej pory wsyzstko wyglada w porządku. U mnie juz poczatek 27tc brzuszek już zaczyna przeszkadzać bo to 3 dziecko więc mały nie jest [emoji39]
Trzymam ciągle kciuki za twoje maleństwo. Kiedyś do was przyjdzie [emoji173]

A tak myśle ostatnio...
Ciekawe co u @Baffi26
Dzięki,ze pytasz :)
Ja już nie jestem ciężarna, urodziłam 2 miesiace prZed terminem w 31tc.
Na szczęście dzidziuś bardzo szybko doszedł do siebie i jest zdrowy.
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny u mnie dzis @ chcialam Was zapytac w ktorym dc najlepiej zbadac piziom prolaktyny po odstawieniu tabletek moj cykl trwa 35/36 i z tego co czytam moze sie okazać bezowulacyjny gdyz jest za dlugi . To moj 4 miesiac starań wiec na razie sie niczym nie stresuje ale zawsze siedzi mi to z tylu glowy ze cos moze byc nie tak. Pięknego dnia Wam życzę .

Do góry