reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny :-) @paulina1994 super że wszystko u was w porządku :-)
U mnie w tym cyklu chyba też nic z tego.... Brzuch boli typowo jak zawsze przed @ i piersi przestały boleć, bolały tylko dwa dni, szyjka nie wiem jaka jest bo nie umiem jej badać, tylko temperatura jeszcze nie spadła.....

Cudowne wieści Kochana ❤️ W ogóle się ciesze, ze u Ciebie, @Alexa1905 i mam nadzieje, ze u @Ann89 jest i będzie wszystko dobrze dajecie mi dziewczyny wiarę, ze po tych złych przeżyciach może być dobrze ❤️
Ja chyba jestem jak na razie tego dobrym przykladem :) od początku tej ciąży też nie było łatwo a jednak mam nadzieję, że wyszliśmy na prostą :) wierzę, że u ciebie będzie tak samo tylko pamiętaj o co cię prosiłam nie popełniaj tego samego błędu co ja tylko badaj się szukaj przyczyny dlaczego nie możesz zajść w ciążę nie czekaj na cud ! Trzymam za ciebie mocno kciuki :) zawsze myślę o Was jest kilka dziewczyn na forum, na które zawsze zerkam co u nich i ty na pewno jesteś jedną z nich kibicujemy Wam mocno bo wiem jakie to pragnienie ujrzeć te dwie kreski, a później tego człowieczka na USG ! ;)

Hej dziewczyny :-) @paulina1994 super że wszystko u was w porządku :-)
U mnie w tym cyklu chyba też nic z tego.... Brzuch boli typowo jak zawsze przed @ i piersi przestały boleć, bolały tylko dwa dni, szyjka nie wiem jaka jest bo nie umiem jej badać, tylko temperatura jeszcze nie spadła.....
Ja naszczescie nie zdążyłam się zagłębić w temat temperatur itp ;) ale ja osobiście nie miałam żadnych jakiś ciążowych objawów :) piersi kilka dni przed testem przestały boleć, trochę zaczęły, żeby znów przestać w ciąży mnie bolały ale to też jakoś do 9 tc i tylko jak je dotykałam pożądnie więc reguły nie ma jak widać :)

Cześć !

Za nami 8 cykli (od czerwca 2018) .. staramy się o 1 dziecko :)
Mam lat 30 -mąż 33.
Zrobione badania u mnie i męża- nie widać żadnych przeciwwskazań.. ..
Owulacja potwierdzona monitoringiem, progesteron w 19dn:14,3 ;TSH: 2,5 ; nie wiem co jeszcze może być istotne... może powinnam zmienić lekarza.

Chyba naszym największym problemem są chęci... chyba za bardzo chcemy...
z chęcią poczytam jak przestać o tym myśleć i jak to u Was wygląda..

Powodzenia dla wszystkich Kobitek!
Ja bym zastanowiła się nad tą tarczyca ;) teraz nawet lekarze mówią że do zajścia w ciążę najlepiej żeby była poniżej 2 odwiedź dobrego endokrynologa i się doradz :)

Dziewczyny lekarz przepisał mi Urosept 3x2 tab bo coś z moczem nie tak, ale nie zapytałam ile czasu mam to przyjmować orientuje się któraś z Was ?

O to to! Jak ja miałam ponad 2 to lekarz zbadał mi jeszcze tarczycę poprzez usg i koniec końców przepisał mi euthyrox.
Robiłam badania krwi pełne miesiąc temu i miałam 2.148. Ale bez leków mi spa dla bo poprzednio miałam ponad 5. Teraz się stresuje że powinnam coś jeszcze brać na to.

reklama
Robiłam badania krwi pełne miesiąc temu i miałam 2.148. Ale bez leków mi spa dla bo poprzednio miałam ponad 5. Teraz się stresuje że powinnam coś jeszcze brać na to.
A USG tarczycy ? Anty-TPO i anty-TG ? Mogą coś więcej powiedzieć niż samo TSH, a przede wszystkim stwierdzić dlaczego skacze bo to też wcale nie jest dobre

Do góry