Możesz mi przypomnieć byłaś już w ciąży i straciłaś ? Czy się starszasz cały czas o pierwsze?Ja mam taki zestaw, tylko bodziaki nie są z zestawu, tal je dorzuciłam do zdjęcia.
Teraz przymierzam się do wyprania torby, trzeba pamiętać, żeby ją prać w chłodnej wodzie bo inaczej może się skurczyć.
Zobacz załącznik 934995
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Kurcze też mi szkoda wam powiemNo to kciuki za prenatalne [emoji8][emoji110][emoji110]No czas leci strasznie szybko...ja ciagle pamietam koniec wrzesnia i moj test a tu juz polowka minela i mozna mowic ze juz blizej niz dalej [emoji849]Ja tez tego nie rozumiem [emoji57] dostalam zwyczajną teczke z pregny od gin i tam poki co wszystko mi sie miesci i mysle ze do konca ciazy spokojnie mi wystarczy [emoji57]
No ale jak ktos lubi[emoji6] ja bym tyle na segregator nie wydała [emoji6]
paulina1994
Jak przerwiesz na dwa czy trzy dni na pewno nic się nie stanie przecież progesteron też się gromadzi w organizmieW ogóle mam dylemat, bo progesteron mam brać przez 10 dni, w 10 dniu brania progesteronu zalecane mam wykonanie bety hcg, tylko to akurat jest sobota i u mnie zamknięte są laboratoria więc badanie możliwe w poniedziałek 28 stycznia, bo myślę, że w piątek może być za szybko na zrobienie bety a tu chodzi właśnie o zaprzestanie przyjmowania progesteronu po 10 dniach jeśli ciąży nie ma a jak będzie to branie tego progesteronu dalej... A przerywać to też tak nie za dobrze...
paulina1994
Pokażesz zdjęcia "na żywo" ?Ja będąc pod koniec ciąży mogę powiedzieć,że bardzo mi się przydał. Wszystko poukładane, posegregowane, jak miałam coś nagle dac lekarzowi, albo w szpitalu, to wiedziałam co w jakiej zakładce. Jestem bardzo zadowolona(Mam ten z serduszkiem właśnie)
paulina1994
No jasne, że tak lepiej na zimne dmuchaćMój też mi nie kazał 'wariować', tylko tyle co zalecił wykonanie testu domowego, ale jak mu powiedziałam o tych niby pozytywach to sam stwierdził, że w takim wypadku warto jednak zrobić betę bo nie ma sensu się stresować. Jednak każdy jest indywidualną jednostką, inaczej reaguje na przerwanie takich leków.![]()
Kaamilaaa
Masz taka teczke zwykla z bebiprogram ?[emoji6] Ja ja mam i planuje do niej odkladac starsze wyniki badan w koszulkach itp [emoji6]Kurcze też mi szkoda wam powiem [emoji14] ale ja nie dostałam z Pregny nie wiem czy ona ma jakieś przegródki czy nie ? Ja mam z bebiprogram i to taka zwykła teczka tekturowa i już po tej jednej wizycie jak dał mi więcej zdjęć z USG jest misz masz![]()
A z pregny mam o taka, z 3 przegrodami [emoji6]
Kaamilaaa
Taka jak z bebiprogramu mam jeszcze jedna z hipp [emoji6]O to z pregny już fajniejsze niż bebiprogramu.Też mam tą teczkę z bebiprogramu.
![]()
No a ta z pregny dostalam od gin przy zakladniu karty ciazy bo i z tej pregny mam karte [emoji6] to taki zestaw caly bo i tam próbki pregny byly, jakies ulotkii i poradnik z przepisami td [emoji6]oo cos takiego [emoji6]
raz_dwa_trzy
Dzięki @MigdalovePokażesz zdjęcia "na żywo" ?Ten za 80 zł bym nie kupiła ale za 49 może się skusze
![]()
reklama
paulina1994
Ooo właśnie na takiej z Pregny mi zależy ale pewnie nie mają darmowych próbek, a mój gin dał mi kartę ciąży bez żadnych "dodatków" w sumie nawet się wkurzyłam bo kilka zdjęć z USG, karta i jeszcze recepty, badania niosłam do tej rejestracji jak debilMasz taka teczke zwykla z bebiprogram ?[emoji6] Ja ja mam i planuje do niej odkladac starsze wyniki badan w koszulkach itp [emoji6]
A z pregny mam o taka, z 3 przegrodami [emoji6]
Zobacz załącznik 935024Zobacz załącznik 935025Zobacz załącznik 935026Zobacz załącznik 935027