reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi wróciły te kłucia w III trymestrze i kiedyś wspomniałam o tym lekarzowi, to mówił,że kłucie nas nie martwi. Wspomniał,że może to właśnie oznaczać infekcje czasami. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie i się nie stresuj :) już za chwileczkę drugi trymestr [emoji7]
Ten tydzień będzie dla mnie hardcorowy, poniedziałek muszę odwiedzić labo, a w piątek wizyta i te wszystkie przyziernosci itp no normalnie stres jak nie wiem co :/

Znam to :) dasz radę! Z dzidzią będzie ok. Zobaczysz. Ja na labo mam czas do lutego na szczęście.
Ja też sobie myślałam że ile to jeszcze czasu, a to zaraz :/ trochę się stresuje nie będę ściemniać że nie...
W ogóle jak pomyślę że dowiedziałam się o ciąży początek grudnia, zaraz luty no kurcze kiedy to zleciało ja się pytam ?

Ja też sobie myślałam że ile to jeszcze czasu, a to zaraz :/ trochę się stresuje nie będę ściemniać że nie...
W ogóle jak pomyślę że dowiedziałam się o ciąży początek grudnia, zaraz luty no kurcze kiedy to zleciało ja się pytam ?

Ja też dopiero co robiłam test i ogłaszałam przy Wigilii nowinę, a tu zaraz czas na prenatalne.

Ja też dopiero co robiłam test i ogłaszałam przy Wigilii nowinę, a tu zaraz czas na prenatalne.
Pamiętam jak to pięknie przygotowałaś nie to co ja :p telefon o 5 rano ej chyba jestem w ciąży :p ale obiecałam sobie i mam nadzieję, że się spełni, że jak w tym tygodniu najbliższym będzie wszystko oki to zamawiam segregator mamyginekolog :p

Dziewczyny pokażecie ten segregator, ale ten taki zwykły z tym serduszkiem bodajże na środku za 50 zł ? Jak wyglądają przegródki na zdjęcia i wyniki badań its?

Pamiętam jak to pięknie przygotowałaś nie to co ja :p telefon o 5 rano ej chyba jestem w ciąży :p ale obiecałam sobie i mam nadzieję, że się spełni, że jak w tym tygodniu najbliższym będzie wszystko oki to zamawiam segregator mamyginekolog :p
Też mam zamiar to zakupić ale jak pojawia się dwie kreski. Tylko chce ten za 80 zl z dodatkami

reklama
Do góry