reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego :p

Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego :p

Na pewno wszystko rośnie [emoji173]️ nie martw się na zapas.

To raczej rozciąganie, ale jeśli kłuje mocno to warto skonsultować to z lekarzem

W najgorszym przypadku to może wskazywać na infekcję, musisz poobserwowac wydzielinę i jak zauważysz coś niepokojącego to trzeba przeleczyc. Ale to na pewno nic groźnego :)

czesc dziewczynki. jestem tu nowq. jestem.mama 5letniego Tymka i 6letniego Filipka. obecnie zaczelismy sie starac o trzeciego dzidziusia. mam nadzieje zenie przygarniecie [emoji4]

Hej, pewnie mnie już nie pamiętacie, ale potrzebuję pomocy ;) mieliśmy się starać dopiero na wiosnę, ale ostatnio stwierdziliśmy, że jednak zaczniemy wcześniej... Niestety w styczniu rozłożyła mnie mega choroba i w tym momencie jestem juz na drugim antybiotyku. Orientujecie się może - ile po skończonym antybiotyku trzeba odczekać ze staraniami?

reklama
Właśnie się zastanawiam czy to nie infekcja bo ten śluz żółty mam od pewnego czasu, w piątek mam wizytę to zapytam
Mi wróciły te kłucia w III trymestrze i kiedyś wspomniałam o tym lekarzowi, to mówił,że kłucie nas nie martwi. Wspomniał,że może to właśnie oznaczać infekcje czasami. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie i się nie stresuj :) już za chwileczkę drugi trymestr [emoji7]

Do góry