reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej jakiś czas mnie nie było :-) pojawiły się jakieś kreseczki?
Nie nadrobię niestety wszystkich postów :-( ale mam nadzieję że u naszych brzuchatek same dobre wieści ;-)
U mnie 27 dc, @ powinna być jutro lub w poniedziałek ale że owu przesunela się o 6 dni więc jeszcze na @ poczekam, dziś dopiero 6 albo 7 dpo.... Temperatura od skoku cały czas taka sama nic się nie waha taka prosta linia..... Zobaczymy co będzie staram się nie myśleć o tym ;-) a za testujace trzymam kciuki

Hej jakiś czas mnie nie było :-) pojawiły się jakieś kreseczki?
Nie nadrobię niestety wszystkich postów :-( ale mam nadzieję że u naszych brzuchatek same dobre wieści ;-)
U mnie 27 dc, @ powinna być jutro lub w poniedziałek ale że owu przesunela się o 6 dni więc jeszcze na @ poczekam, dziś dopiero 6 albo 7 dpo.... Temperatura od skoku cały czas taka sama nic się nie waha taka prosta linia..... Zobaczymy co będzie staram się nie myśleć o tym ;-) a za testujace trzymam kciuki
trzymam z calej kciuki by @ nie przylazla !!! [emoji4]

Witajcie dziewczyny :) zaczynam drugi cykl bo pierwszy nie udany. Jestem dzisiaj już po zastrzyku i będę testować dopiero 7 lutego jeśli @ nie przyjdzie 6 lutego.
Trzeba wierzyć że kiedyś się uda.
Po stracie mój pierwszy cykl byłam bardzo nastawiona a teraz odpuszczam jeśli się uda to się uda jeśli nie to będzie kolejny.
Trzymam kciuki za wszystkie testujace w styczniu.

To którą wkrótce testuje? Za którą trzymać kciuki?
Za mnie poproszę, @ 24.01 więc już niedługo
Tylko wykres taki dziwny, nie wiem czego się spodziewać...
Być może nic z tego nam nie wyszło.

Załączniki

• Screenshot_20190119-133153.png
    Screenshot_20190119-133153.png
    87,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry