reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego :p

Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego :p

Na pewno wszystko rośnie [emoji173]️ nie martw się na zapas.

To raczej rozciąganie, ale jeśli kłuje mocno to warto skonsultować to z lekarzem

W najgorszym przypadku to może wskazywać na infekcję, musisz poobserwowac wydzielinę i jak zauważysz coś niepokojącego to trzeba przeleczyc. Ale to na pewno nic groźnego :)

czesc dziewczynki. jestem tu nowq. jestem.mama 5letniego Tymka i 6letniego Filipka. obecnie zaczelismy sie starac o trzeciego dzidziusia. mam nadzieje zenie przygarniecie [emoji4]

Hej, pewnie mnie już nie pamiętacie, ale potrzebuję pomocy ;) mieliśmy się starać dopiero na wiosnę, ale ostatnio stwierdziliśmy, że jednak zaczniemy wcześniej... Niestety w styczniu rozłożyła mnie mega choroba i w tym momencie jestem juz na drugim antybiotyku. Orientujecie się może - ile po skończonym antybiotyku trzeba odczekać ze staraniami?

reklama
Właśnie się zastanawiam czy to nie infekcja bo ten śluz żółty mam od pewnego czasu, w piątek mam wizytę to zapytam
Mi wróciły te kłucia w III trymestrze i kiedyś wspomniałam o tym lekarzowi, to mówił,że kłucie nas nie martwi. Wspomniał,że może to właśnie oznaczać infekcje czasami. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie i się nie stresuj :) już za chwileczkę drugi trymestr [emoji7]

Do góry