Mimi92
Fanka BB :)
Ooo to pracujesz tak jak ja i też mam weekend wolny i zamiar się mega wyluzowaćJa też 12h :O Właściwie zaraz kończę i weekend wolny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to pracujesz tak jak ja i też mam weekend wolny i zamiar się mega wyluzowaćJa też 12h :O Właściwie zaraz kończę i weekend wolny
Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego
To raczej rozciąganie, ale jeśli kłuje mocno to warto skonsultować to z lekarzemDziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego
W najgorszym przypadku to może wskazywać na infekcję, musisz poobserwowac wydzielinę i jak zauważysz coś niepokojącego to trzeba przeleczyc. Ale to na pewno nic groźnegoDziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ? Zastanawiam się czy to możliwe że już coś tam się rozciąga (12tc) ale sama nie wiem czy to takie objawy czy inne :/ w necie już się naczytałam także tego
Wiesz to takie dziwne uczucie, nie to, że boli i nie trwało to długo zresztą zaraz zasnęłam i rano jeszcze raz tak czułam, ale na razie spokójTo raczej rozciąganie, ale jeśli kłuje mocno to warto skonsultować to z lekarzem
Właśnie się zastanawiam czy to nie infekcja bo ten śluz żółty mam od pewnego czasu, w piątek mam wizytę to zapytamW najgorszym przypadku to może wskazywać na infekcję, musisz poobserwowac wydzielinę i jak zauważysz coś niepokojącego to trzeba przeleczyc. Ale to na pewno nic groźnego
Mi wróciły te kłucia w III trymestrze i kiedyś wspomniałam o tym lekarzowi, to mówił,że kłucie nas nie martwi. Wspomniał,że może to właśnie oznaczać infekcje czasami. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem na następnej wizycie i się nie stresuj już za chwileczkę drugi trymestr [emoji7]Właśnie się zastanawiam czy to nie infekcja bo ten śluz żółty mam od pewnego czasu, w piątek mam wizytę to zapytam