reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień
Kolejny tydzień w zawieszeniu [emoji17]

Ostatnia edycja:
reklama
W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień

Kochana u mnie było podobnie. Szlam w 5+1 o był tylko pęcherzyk a po tygodniu już misiek z początkami akcji serduszka. Tak też będzie u ciebie :* zobaczysz ze będzie dobrze! [emoji173]️

Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...

Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...

Tez szlam wg OM ostatnio w 7+1 niby a na usg wyszło z pomiarów 6+1 wiec jak byłam w moim przekonaniu wg OM na pierwszej wizycie w 6+1 to było 5+1 tak naprawdę. Wiec może u ciebie jest tak samo.

Martusia mam taką nadzieję ;) w piątek idę z koleżanką do jej ginekologa, ma trochę lepsze usg, może w pt już będzie ;)

Nie każda ciąża rozwija się w tym samym tempie. Uszy do góry! Będzie fasolinka za tydzień [emoji4] czasami zarodek pojawia się już następnego dnia [emoji4]

mam niedoczynność tarczycy biorę euthyrox prolaktyny nie badałam, zobaczę co teraz na wizycie mi powie lekarz...
teraz jestem kilka 5 dni przed @ a mam dość moce plamienia w zasadzie od 3
czyli wychodzi jakbym @+plamienie miała 2tygodnie
To coś nie tak, zbadaj prolaktynę naczczo w dowolnym dniu cyklu

reklama
Ja na pierwszej wizycie miałam pęcherzyk 0,58 cm odpowiadało to 4+2 tc, a miałam 5+3 tc nie było ciałka żółtego nawet, w 9+2 był już dzidziuś z sercem i odpowiadał 8+6 więc nadgonił wiem, że ciężko jest wierzyć bo sama mam milion myśli, ale musisz uwierzyć !!! Musi być dobrze !!!

Do góry