reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie zauważyłam, żeby była dłuższa. Zawsze mialam 5-6 dni. A bierzesz od owulacji tak?
Niee. Ja zaczęłam brać dupka ok 2 tygodnie po owu, na wywołanie @. Brałam tak jak lekarz zalecił, @ przyszła no i cały czas jest xd gdzieś kiedyś czytałam, że właśnie po dupku dziewczyny miały trochę dłuższe miesiączki dlatego pytam, czy może któras z Was tak miała.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Po dłuższej przerwie i zakończeniu wątku 2019 (nie podobalo mi sie tam i przestalam pisac) witam się tutaj. Nie odzywam się bo nie mam o czym.pisac. kończy się u mnie zmarnowany szósty cykl. Nie było starań w plodne. Nie dało rady. Teraz dopiero czekam na @. Nuda i poczucie zmarnowane czasu. Dobre chociaż to ze nie doszukuje się objawow. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki.

Hej dziewczyny. Po dłuższej przerwie i zakończeniu wątku 2019 (nie podobalo mi sie tam i przestalam pisac) witam się tutaj. Nie odzywam się bo nie mam o czym.pisac. kończy się u mnie zmarnowany szósty cykl. Nie było starań w plodne. Nie dało rady. Teraz dopiero czekam na @. Nuda i poczucie zmarnowane czasu. Dobre chociaż to ze nie doszukuje się objawow. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki.

Kochana ja zaszłam w 7cs więc może i dla ciebie ta siódemka bedzie szczęśliwa :*

Hej Dziewczyny. Przestałam tu regularnie zaglądać jakoś jak przenioslyscie się na tamten wątek, a tam mi się nie podobało.
Może nie byłam tu z Wami długo, ale zzylam się z Wami i z chęcią podpatruje co u Was słychać. Kibicuje Wam mocno:)
U nas wszystko w porządku- jestem niesamowicie szczęśliwa. Nasza kijaneczka ma już 4.20cm i udało mi się w końcu posłuchać serducha ❤
We wtorek prenatalne - nie mogę się doczekać, bo jak będzie wszystko dobrze to w końcu powiem mojemu 6 latkowi :) codziennie całuje mnie w brzuch i mówi, że może od miłości pojawi się tam siostra ❤ zawsze mnie korci, żeby mu już powiedzieć, ale uzgodnilismy z Mężem, ze tak Bedzie dla niego lepiej :)
Pozdrowienia :)

Hej Dziewczyny. Przestałam tu regularnie zaglądać jakoś jak przenioslyscie się na tamten wątek, a tam mi się nie podobało.
Może nie byłam tu z Wami długo, ale zzylam się z Wami i z chęcią podpatruje co u Was słychać. Kibicuje Wam mocno:)
U nas wszystko w porządku- jestem niesamowicie szczęśliwa. Nasza kijaneczka ma już 4.20cm i udało mi się w końcu posłuchać serducha [emoji173]
We wtorek prenatalne - nie mogę się doczekać, bo jak będzie wszystko dobrze to w końcu powiem mojemu 6 latkowi :) codziennie całuje mnie w brzuch i mówi, że może od miłości pojawi się tam siostra [emoji173] zawsze mnie korci, żeby mu już powiedzieć, ale uzgodnilismy z Mężem, ze tak Bedzie dla niego lepiej :)
Pozdrowienia :)

Słodkie to co mówisz :) widać, że czeka mały na rodzeństwo. Na pewno bedzie szczęśliwy, kiedy się dowie. Mój starszak o dziwo wczoraj nawet brzuch na dobranoc całował. Młodszy chce jak najszybciej jechać do szpitala po fasolke [emoji23]

Słodkie to co mówisz :) widać, że czeka mały na rodzeństwo. Na pewno bedzie szczęśliwy, kiedy się dowie. Mój starszak o dziwo wczoraj nawet brzuch na dobranoc całował. Młodszy chce jak najszybciej jechać do szpitala po fasolke [emoji23]

Jakie fajne Chłopaki ❤
oby ta miłości w tych naszych chlopakach była jak czasem fasolka w nocy będzie trochę glosniejsza :D:p

Taka sama jak zazwyczaj, czasami nawet bardziej 'spokojna' mniej krwi było, brzuch nawet nie bolał po duphastonie. U mnie zazwyczaj miesiączki były 7 dniowe tzn pierwszy dzień plamienia, potem 4 dni mega obfity okres a na koniec 2 dni plamień a duphaston unormował mi te miesączki.
Eh kurde, już mnie nudzi ta @ po pierwsze chciałbym zacząć kolejne starania, ale przede wszystkim brakuje mi już przytulasów z mężem :p:zawstydzona/y:

reklama
Do góry