Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień
Kolejny tydzień w zawieszeniu [emoji17]
Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...
Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...
To coś nie tak, zbadaj prolaktynę naczczo w dowolnym dniu cyklumam niedoczynność tarczycy biorę euthyrox prolaktyny nie badałam, zobaczę co teraz na wizycie mi powie lekarz...
teraz jestem kilka 5 dni przed @ a mam dość moce plamienia w zasadzie od 3
czyli wychodzi jakbym @+plamienie miała 2tygodnie
Ja na pierwszej wizycie miałam pęcherzyk 0,58 cm odpowiadało to 4+2 tc, a miałam 5+3 tc nie było ciałka żółtego nawet, w 9+2 był już dzidziuś z sercem i odpowiadał 8+6 więc nadgonił wiem, że ciężko jest wierzyć bo sama mam milion myśli, ale musisz uwierzyć !!! Musi być dobrze !!!W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień
Kolejny tydzień w zawieszeniu [emoji17]