reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień
Kolejny tydzień w zawieszeniu [emoji17]

Ostatnia edycja:
reklama
W macicy jest pecherzyk gsd 17,6=5,3Hbd. Pole zarodka nie widoczne. Kolejne USG a tydzień

Kochana u mnie było podobnie. Szlam w 5+1 o był tylko pęcherzyk a po tygodniu już misiek z początkami akcji serduszka. Tak też będzie u ciebie :* zobaczysz ze będzie dobrze! [emoji173]️

Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...

Tylko że wg @ to 6tc5dc.
Nawet jeśli tydzień młodsza to pęcherzyk i tak już duży.
Już sama nie wiem co myśleć,na co się nastawiac, w którą stronę...

Tez szlam wg OM ostatnio w 7+1 niby a na usg wyszło z pomiarów 6+1 wiec jak byłam w moim przekonaniu wg OM na pierwszej wizycie w 6+1 to było 5+1 tak naprawdę. Wiec może u ciebie jest tak samo.

Martusia mam taką nadzieję ;) w piątek idę z koleżanką do jej ginekologa, ma trochę lepsze usg, może w pt już będzie ;)

Nie każda ciąża rozwija się w tym samym tempie. Uszy do góry! Będzie fasolinka za tydzień [emoji4] czasami zarodek pojawia się już następnego dnia [emoji4]

mam niedoczynność tarczycy biorę euthyrox prolaktyny nie badałam, zobaczę co teraz na wizycie mi powie lekarz...
teraz jestem kilka 5 dni przed @ a mam dość moce plamienia w zasadzie od 3
czyli wychodzi jakbym @+plamienie miała 2tygodnie
To coś nie tak, zbadaj prolaktynę naczczo w dowolnym dniu cyklu

reklama
Ja na pierwszej wizycie miałam pęcherzyk 0,58 cm odpowiadało to 4+2 tc, a miałam 5+3 tc nie było ciałka żółtego nawet, w 9+2 był już dzidziuś z sercem i odpowiadał 8+6 więc nadgonił wiem, że ciężko jest wierzyć bo sama mam milion myśli, ale musisz uwierzyć !!! Musi być dobrze !!!

Do góry