reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja wam powiem, że gdyby nie to, że ja taką bojaczka jestem i wiecznie za wcześnie itd to teraz są ekstra wyprzedaże kompletów spodenki i body na długi rękaw a nie ukrywajmy jak ja mam rodzić koniec lipca początek sierpnia to na wieczory wręcz idealne ale co z tego jak ja się "boje" kupić czegokolwiek ;p

Ja kupilam po polowkowych.

reklama
Cześć dziewczyny. Jak tam forma u was? Bo ja dzis wstałam jak z krzyża zdjęta taki.połamaniec dosłownie..
Opowiem wam moją wczorajszą miłą historie...miałam wizyte księdza no i strututu wizyta miło spędzona na pogawędce i na koniec ksiądz się zapytał czy mamy jakieś pytania..prośby na to my z mężem odpowiadamy że nie..po czym mój synek (6 lat) wstaje i mówi "Prosze pana, prosze pana ja mam prośbę! Może pan sie pomodlić żeby moja mamusia miała dzidziusia, chciałbym mieć brata?!" Ochh ale bylismy z mężem zdziwieni, ze tak sie wyrwał, a ja miałam z tego wszystkiego świeczki w oczach..
Kochany taki..

Miłego dnia dla was ♡♡♡

Cześć dziewczyny. Jak tam forma u was? Bo ja dzis wstałam jak z krzyża zdjęta taki.połamaniec dosłownie..
Opowiem wam moją wczorajszą miłą historie...miałam wizyte księdza no i strututu wizyta miło spędzona na pogawędce i na koniec ksiądz się zapytał czy mamy jakieś pytania..prośby na to my z mężem odpowiadamy że nie..po czym mój synek (6 lat) wstaje i mówi "Prosze pana, prosze pana ja mam prośbę! Może pan sie pomodlić żeby moja mamusia miała dzidziusia, chciałbym mieć brata?!" Ochh ale bylismy z mężem zdziwieni, ze tak sie wyrwał, a ja miałam z tego wszystkiego świeczki w oczach..
Kochany taki..

Miłego dnia dla was ♡♡♡

No to trzymam kciuki by ksiądz pogadał z kim trzeba i by szybko przybył braciszek ;)

reklama
Kochany taki..

Miłego dnia dla was ♡♡♡
Jak słodko [emoji3590]
Dzięki kochana. Mam takiego stresa że od rana męczą mnie mdłości [emoji23]
Trzymam kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110]

@Migdalove myśl pozytywnie [emoji4] Ja też mam problem z godzinami bo jak mam na rano to wstaję o 6.30 a jak na później to nie chce mi się wstawać tak wcześnie [emoji14]

Myślicie że jak będę brała olej w wiesiołka od 2dc to będzie ok?

Do góry