Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmannaNie trzeba trzymac w lodowce.ja zawsze chowam do szafki kuchennej.
Ja byłam.. lekarz mierzy rozne parametry dzidziusia i wpisuje w jakis tam swoj system i pokazuje mu sie prawdopodobienstwo roznych schorzeń. Bierze w tym tez pod uwage Twoje parametry. Na pewno wiek a co wiecej nie pamietam.Dziewczyny czy.któraś była na badaniu prenetalnym (nie.wiem.czy dobrze napisałam) ?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
Film nie [emoji23]Dziewczyny czy.któraś była na badaniu prenetalnym (nie.wiem.czy dobrze napisałam) ?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
Tam gdzie idę na te badania jest filmik z usg.. płatny 40 zł.. Ale nie wiem czy dostane w w 12 tygodniuFilm nie [emoji23]
Na USG prenatalnym lekarz sprawdza wszystkie parametry i oblicza ryzyko chorób genetycznych.
Jest to USG przez powłoki brzuszne.
Cześć lekarzy robi do tego badania z krwi test pappa i wolną jednostkę beta
@Fleur86 mój synek 2 dni temu skończył 15 miesięcy, więc chyba jeszcze za mały na takie tlumaczenie bo on to krzyczy I ciągnie za koszulkę i gada po mongolsku domagając się cycka
No tak ... To zmienia postać rzeczy mojej siostry córka miała 2 lata i 3 miesiące ale jakby co macie podpowiedź jak sobie poradzić z jedzącym cyca 27 miesięczniakiem żartuję oczywiście mam nadzieję, że do tego czasu się z tym uporacie a jeszcze mam taka ciekawostkę, że z kolei starszy syn mojej siostry tak też przed 2 urodzinami przyszedł i powiedział jej, że już cyca nie chce, tak sam z siebie... Chociaż on już wtedy go jadł chyba tylko raz dziennie. Siostra była w szoku, tym bardziej jak się okazało, że nigdy więcej się o niego nie upomniał. Także co dziecko to inny przypadekFleur moja ma 1.5 roku też troszkę za mała na takie tłumaczenia
No cóż... Nie ma wyjścia, trzeba się jutro przejść do Rossmanna. A ja dużo rzeczy trzymam w lodówce, które niekoniecznie trzeba tam trzymać. Mam mało szafek w kuchni, a lodówka jest spora więc wykorzystuje miejsceAz musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmanna
Zobacz załącznik 842555
I akurat w promocji za 9,99 :-)