reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tez miałam bardzo często w ciązy takie plamienia po seksie, zakazu nie dostałam, ale sprawdzić trzeba. Ja bym ppczekała.do tej 12, ale jesli bardzo sie martwisz i jesli.plamisz dalej, to jedź na ip.
Czekam do 12 do mojego lekarza. Póki co nic się nie dzieje. Na naszej IP w szpitalu jest okropnie, w październiku czekałam na korytarzu 3h aż mnie przyjęli, roniac i prawie mdlejących z bólu. I tylko słyszałam że trzeba czekać na swoją kolej [emoji17]

reklama
Ann masz racje zaczekaj. do 12 niedaleko a wiem ile kosztuje kobiete wizyta na IP. tam nikt nas nie rozumie ze martwimy sie.. dla nich jest cos albo biale albo czarne.. wychodza z zalozenia ze jak sie ma ciaza utrzymac to sie utrzyma a jak ie to one i tak nic by na to nie poradzily.
u mnie jedna polozna to franca mialam z nia juz spiecie na IP ale jak na nia trafie w szpitalu to sie z nia pokloce jak mi sprobuje dowalic... bo jest taka wlasnie bezczelna.. swoje pzemyslenia powinna zostawic sobie a nie walic je na glos.

Czekam do 12 do mojego lekarza. Póki co nic się nie dzieje. Na naszej IP w szpitalu jest okropnie, w październiku czekałam na korytarzu 3h aż mnie przyjęli, roniac i prawie mdlejących z bólu. I tylko słyszałam że trzeba czekać na swoją kolej [emoji17]
Ann to tym bardziej czekaj. Wszystko bedzie dobrze :*

witajcie,
dopiero się tu zarejestrowałam :) nie bardzo wiem jak się poruszać :)

staramy się z partnerem o dziecko ok pół roku

niepokoją mnie plamienia brunatne z fragmentami naskórka dokładnie tydzień przed okresem :(
ktoś ma podobny problem?

Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze u kolezanki. Ja mam sceptyczne podejscie do seksu w ciazy, szczegolnie na poczatku. A juz tym bardziej po poronieniu bym sie bala. Wgl o tym nie mysle, ale wiem ze sa kobiety ktore w ciąży maja wrecz odwrotnie. Zycie erotyczne czasem dopiero wtedy rozkwita.

hej, lekarz przepisał mi duphaston brałam dwa cykle i żadnej poprawy... 29 ide znów do lekarza zobaczymy co powie
Dodam że mam niedoczynność tarczycy...
obawiam się...

Witaj! Serdecznie od siebie zapraszamy. :) Ja miewałam plamienia przed okresem, było to spowodowane niskim poziomem progesteronu, ale nie było żadnych skrzepików ani takich fragmentów naskórka. Dostałam progesteron i od tamtej pory już nic takiego się nie dzieje. Warto skonsultować to z lekarzem.

#33 824
hej, lekarz przepisał mi duphaston brałam dwa cykle i żadnej poprawy... 29 ide znów do lekarza zobaczymy co powie
Dodam że mam niedoczynność tarczycy...
obawiam się...

reklama
No. Dalej nie wiem. Zbadał mnie, powiedzial że w pochwie są resztki takiej brązowej wydzieliny, kazał wziasc teraz 4tabl dupastanu, potem co 8h po jednej, dalej ta luteinę i acard i leżec. W środę przyjść na USG :(

Do góry