reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@umi2 zniknęłas a sledzilam watek czy może sie zafasolkowalas i nie moglam sie dokopac przez ta sterte zboczonych wpisow. Co u Ciebie?
Nie zniknęłam. Podczytywałam , ale bylo tak dużo dziewczyn, ze przestałam się orientować, co, kto i kiedy. No i nie zawsze miałam czas, zeby nadrobić. A tak pisać o sobie i nie odpisywać innym nie bardzo wypada, więc udzielałam się na "Staramy się, wspieramy i o zyciu rozmawiamy" bo tam bylo mniej dziewczyn i jakos tak łatwiej mi bylo[emoji6]. U mnie 13dc i na razie to nawet owulacji na horyzoncie nie widac. Ciązy nawet nie wyglądam, jakos tak chyba przestalam wierzyc ze sie uda.

No właśnie w Rossmannie kupiłam. :) Żadna apteka nie miała termometrów z dwoma miejscami po przecinku. Termometr okazał się identyczny jak ten co mam, tylko kolor zatyczki na baterię inny. I ten sam problem, nie kończy mierzenia tak jak w opisie - miał przestać mrugać znaczek ℃ i pikać po zakończeniu mierzenia - a mierzył dalej, znaczek ℃ przestał mrugać, jak już temperatura ustała to nie pika w ogóle...
No to kiepsko [emoji3525]

No właśnie w Rossmannie kupiłam. :) Żadna apteka nie miała termometrów z dwoma miejscami po przecinku. Termometr okazał się identyczny jak ten co mam, tylko kolor zatyczki na baterię inny. I ten sam problem, nie kończy mierzenia tak jak w opisie - miał przestać mrugać znaczek ℃ i pikać po zakończeniu mierzenia - a mierzył dalej, znaczek ℃ przestał mrugać, jak już temperatura ustała to nie pika w ogóle...
Kurcze może one jakieś wadliwe te termometry bo jak piszesz że ten nowy też nie pika [emoji20] ja bym go zwróciła wadliwy jest [emoji6]

Nie zniknęłam. Podczytywałam , ale bylo tak dużo dziewczyn, ze przestałam się orientować, co, kto i kiedy. No i nie zawsze miałam czas, zeby nadrobić. A tak pisać o sobie i nie odpisywać innym nie bardzo wypada, więc udzielałam się na "Staramy się, wspieramy i o zyciu rozmawiamy" bo tam bylo mniej dziewczyn i jakos tak łatwiej mi bylo[emoji6]. U mnie 13dc i na razie to nawet owulacji na horyzoncie nie widac. Ciązy nawet nie wyglądam, jakos tak chyba przestalam wierzyc ze sie uda.
Ale z synkiem tak ladnie się udalo tu też musi sie udać. Owu rzadzi się swoimi prawami na szczęście 14dc nie jest jakimś wymogiem i mogą zdarzac się przesunięcia. Ja miewalam zawsze 17-23dc. Trzymam mocno kciuki daj znac jak u Ciebie postępy.

Ale z synkiem tak ladnie się udalo tu też musi sie udać. Owu rzadzi się swoimi prawami na szczęście 14dc nie jest jakimś wymogiem i mogą zdarzac się przesunięcia. Ja miewalam zawsze 17-23dc. Trzymam mocno kciuki daj znac jak u Ciebie postępy.
Dokładnie. Ja miałam owu jakoś w 24 dc, już dokładnie nie pmaiętam. Owu potwierdzona monitoringiem. Przez dłuuugo czas ciąża była o 9 dni młodsza wg usg.

Dokładnie. Ja miałam owu jakoś w 24 dc, już dokładnie nie pmaiętam. Owu potwierdzona monitoringiem. Przez dłuuugo czas ciąża była o 9 dni młodsza wg usg.
Tak wiem dziewczyny. Moja owulacja przychodzi kiedy chce zazwyczaj miedzy 16 a 23 dc,a bywala nawet 32 dc[emoji23], dlatego czekam sobie. Kiedyś się zjawi

reklama
Cześć dziewczyny. Miałam straszna wczorajszy dzień. Córka miała ponad 40 stopni gorączki lekarstwa nie działały nie potrafiłam jej obniżyć temperatury . Dzwoniłam na pogotowie myślałam że karetkę do niej przyślą ale pani na pogotowiu wytłumaczyła jak postępować co robić i według tego robiliśmy z mężem. Powiedziała że jak gorączka jeszcze urośnie mamy jeszcze raz dzwonić wtedy karetkę wyśle. Ale dzięki tej kobiecie udało się opanować i zaczęła spadać. Normalnie płakałam nad córką ... Ta bezsilność była okropna :( całą noc nie przespana ...

Do góry