Nie ma problemu testy były w jakiejs części szczęśliwe moze termometr okaze sie bardziej.@Maliina chyba się skuszę na ten od Ciebie, zaraz do Ciebie napiszę w tej sprawie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma problemu testy były w jakiejs części szczęśliwe moze termometr okaze sie bardziej.@Maliina chyba się skuszę na ten od Ciebie, zaraz do Ciebie napiszę w tej sprawie.
Nie zniknęłam. Podczytywałam , ale bylo tak dużo dziewczyn, ze przestałam się orientować, co, kto i kiedy. No i nie zawsze miałam czas, zeby nadrobić. A tak pisać o sobie i nie odpisywać innym nie bardzo wypada, więc udzielałam się na "Staramy się, wspieramy i o zyciu rozmawiamy" bo tam bylo mniej dziewczyn i jakos tak łatwiej mi bylo[emoji6]. U mnie 13dc i na razie to nawet owulacji na horyzoncie nie widac. Ciązy nawet nie wyglądam, jakos tak chyba przestalam wierzyc ze sie uda.@umi2 zniknęłas a sledzilam watek czy może sie zafasolkowalas i nie moglam sie dokopac przez ta sterte zboczonych wpisow. Co u Ciebie?
W Rossmanie mają takie termometry , dobrze wiedzieć bo bym nawet nie przypuszczała [emoji6]A ja przed chwilą zorientowałam się, że termometr, który kupiłam jest z firmy domowe laboratorium. Nawet nie wiedziałam, że oni coś oprócz testów robią, aż ich stronę musiałam przejrzeć.
Zobacz załącznik 932870
No to kiepsko [emoji3525]No właśnie w Rossmannie kupiłam. Żadna apteka nie miała termometrów z dwoma miejscami po przecinku. Termometr okazał się identyczny jak ten co mam, tylko kolor zatyczki na baterię inny. I ten sam problem, nie kończy mierzenia tak jak w opisie - miał przestać mrugać znaczek ℃ i pikać po zakończeniu mierzenia - a mierzył dalej, znaczek ℃ przestał mrugać, jak już temperatura ustała to nie pika w ogóle...
Kurcze może one jakieś wadliwe te termometry bo jak piszesz że ten nowy też nie pika [emoji20] ja bym go zwróciła wadliwy jest [emoji6]No właśnie w Rossmannie kupiłam. Żadna apteka nie miała termometrów z dwoma miejscami po przecinku. Termometr okazał się identyczny jak ten co mam, tylko kolor zatyczki na baterię inny. I ten sam problem, nie kończy mierzenia tak jak w opisie - miał przestać mrugać znaczek ℃ i pikać po zakończeniu mierzenia - a mierzył dalej, znaczek ℃ przestał mrugać, jak już temperatura ustała to nie pika w ogóle...
Ale z synkiem tak ladnie się udalo tu też musi sie udać. Owu rzadzi się swoimi prawami na szczęście 14dc nie jest jakimś wymogiem i mogą zdarzac się przesunięcia. Ja miewalam zawsze 17-23dc. Trzymam mocno kciuki daj znac jak u Ciebie postępy.Nie zniknęłam. Podczytywałam , ale bylo tak dużo dziewczyn, ze przestałam się orientować, co, kto i kiedy. No i nie zawsze miałam czas, zeby nadrobić. A tak pisać o sobie i nie odpisywać innym nie bardzo wypada, więc udzielałam się na "Staramy się, wspieramy i o zyciu rozmawiamy" bo tam bylo mniej dziewczyn i jakos tak łatwiej mi bylo[emoji6]. U mnie 13dc i na razie to nawet owulacji na horyzoncie nie widac. Ciązy nawet nie wyglądam, jakos tak chyba przestalam wierzyc ze sie uda.
Dokładnie. Ja miałam owu jakoś w 24 dc, już dokładnie nie pmaiętam. Owu potwierdzona monitoringiem. Przez dłuuugo czas ciąża była o 9 dni młodsza wg usg.Ale z synkiem tak ladnie się udalo tu też musi sie udać. Owu rzadzi się swoimi prawami na szczęście 14dc nie jest jakimś wymogiem i mogą zdarzac się przesunięcia. Ja miewalam zawsze 17-23dc. Trzymam mocno kciuki daj znac jak u Ciebie postępy.
Dokładnie. Ja miałam owu jakoś w 24 dc, już dokładnie nie pmaiętam. Owu potwierdzona monitoringiem. Przez dłuuugo czas ciąża była o 9 dni młodsza wg usg.
Tak wiem dziewczyny. Moja owulacja przychodzi kiedy chce zazwyczaj miedzy 16 a 23 dc,a bywala nawet 32 dc[emoji23], dlatego czekam sobie. Kiedyś się zjawiAle z synkiem tak ladnie się udalo tu też musi sie udać. Owu rzadzi się swoimi prawami na szczęście 14dc nie jest jakimś wymogiem i mogą zdarzac się przesunięcia. Ja miewalam zawsze 17-23dc. Trzymam mocno kciuki daj znac jak u Ciebie postępy.
To czekamy razem z TobaTak wiem dziewczyny. Moja owulacja przychodzi kiedy chce zazwyczaj miedzy 16 a 23 dc,a bywala nawet 32 dc[emoji23], dlatego czekam sobie. Kiedyś się zjawi