Gratulacje!!! [emoji1376][emoji1376][emoji1376]
Dzięki [emoji846] tak się cieszę , oby wszystko było ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! [emoji1376][emoji1376][emoji1376]
A jednak... Progesteron bardzo niski i nie zagniezdzilo sie. Bardzo mi przykro ale zaskoczyło. Dzialajcie macie szansę powtorzyc to tylko ja bym na Twoim miejscu teraz monitorowala owu i byla na dupku tak jak lekarz zaleci.Odebrałam wyniki. Niestety, ale jest spadek do 9.5 , progesteron 1.51
No zalecił mi monitoring między 10 a 12 dniem cyklu więc myślę, że uda nam się przez to że cykl miał być bezowulacyjny później już tego nie monitorowalam. Gdybym wiedziała to bym szybciej do niego poszła i szybsze branie dupka dałoby efekt, ale jestem dobrej myśliA jednak... Progesteron bardzo niski i nie zagniezdzilo sie. Bardzo mi przykro ale zaskoczyło. Dzialajcie macie szansę powtorzyc to tylko ja bym na Twoim miejscu teraz monitorowala owu i byla na dupku tak jak lekarz zaleci.
Nie przejmuj się. Jak to mój lekarz mówił mi, ciążę biochemiczna należy traktować jako sukces, bo doszło do zapłodnienia i wiadomo że dwie strony są płodne. U mnie było tak, że w poniedziałek zrobiłam dwa testy - pozytywne. Czekałam spokojnie do soboty (nie wiem na co) i w sobotę zrobiłam betę i progesteron. Beta już poniżej 2, progesteron 1.3... jeszcze mniej niż Ty. Płakałam i byłam zawiedziona, a w następnym cyklu zaszlam w ciążę, gdzie już od owulacji brałam duphaston i się ładnie zagniezdzilo. Kończę właśnie 18 tydzień [emoji4]Odebrałam wyniki. Niestety, ale jest spadek do 9.5 , progesteron 1.51