Dżasta1111
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :kciuki:Hej dziewczyny , u mnie starania od lipca . Póki co @ mam dostać w piątek ,mam nadzieje ze nie przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki :kciuki:Hej dziewczyny , u mnie starania od lipca . Póki co @ mam dostać w piątek ,mam nadzieje ze nie przyjdzie
czasem przy zagniezzaniu pojawiaja sie niteczki krwi...Jutro mam zamiar zrobić tylko ten śluz zabarwiony krwią mnie martwi
taki bladzioch, w pon była wyrazniejszaczasem przy zagniezzaniu pojawiaja sie niteczki krwi...
trzymam ckiuki za bete. wstaw nam fote dzisiejszego testu.
Poprzedni test byl 10mlu czy 25? Kreske widac beta jeszcze nie jest super wysoka. Tluste krechy mislam w 23dpo. Jeszcze jest czas ale powtorz bete, oszczedzaj sie bierz dupka i za jakis czas pokażesz nam tu zdj maluszka z bijacym serduszkiemtaki bladzioch, w pon była wyrazniejsza
Poprzedni był 10,ten jest 25. Dostałam właśnie lekkie plamienie, ale póki co to nie jest ,,żywa,, krew. Eh. Zobaczymy co z tego się wyklaruje. Mam bardzo twarde sutki, nawet mój M. to zauważył, ale nie wiem czy brać to jako objaw ciąży czy jednak @. Dziękuję za wsparciePoprzedni test byl 10mlu czy 25? Kreske widac beta jeszcze nie jest super wysoka. Tluste krechy mislam w 23dpo. Jeszcze jest czas ale powtorz bete, oszczedzaj sie bierz dupka i za jakis czas pokażesz nam tu zdj maluszka z bijacym serduszkiem
Kreski i beta mowia o ciąży... Tylko pytanie jak u Ciebie z progesteronem? Zrob go jutro razem z beta bo moze byc tak ze sie zarodek nie utrzyma.. Czego Ci oczywiscie nie życzę.Poprzedni był 10,ten jest 25. Dostałam właśnie lekkie plamienie, ale póki co to nie jest ,,żywa,, krew. Eh. Zobaczymy co z tego się wyklaruje. Mam bardzo twarde sutki, nawet mój M. to zauważył, ale nie wiem czy brać to jako objaw ciąży czy jednak @. Dziękuję za wsparcie
Kreski i beta mowia o ciąży... Tylko pytanie jak u Ciebie z progesteronem? Zrob go jutro razem z beta bo moze byc tak ze sie zarodek nie utrzyma.. Czego Ci oczywiscie nie życzę.
Biorę ten duphaston więc mam nadzieję, że nawet jeśli progesteron jest słabszy to mi pomoże utrzymac...Kreski i beta mowia o ciąży... Tylko pytanie jak u Ciebie z progesteronem? Zrob go jutro razem z beta bo moze byc tak ze sie zarodek nie utrzyma.. Czego Ci oczywiscie nie życzę.
Spamuj ile masz ochote. Kazda staraczka mysle rozumie watpliwosci i obawy zwlaszcza po tym co powiedzial Ci ten pseudo lekarz. Jestem przekonana ze to ciaza i odczekaj jeszcze z wizyta kolejna zrob bete i przy okazji zbadaj progesteron bo jak za niski mozna włączyć jeszcze luteine. 3mam mocno kciuki.Moje drogie. Wiem, że ostatnio tutaj trochę spamuje, ale dostaję już kręćka zrobiłam teraz test, czyli późnym popołudniem i jak byk są dwie krechy. Co prawda słabszej jakości i z bardziej czulego testu ta druga, ale jest jutro na betę jednak nie pójdę, bo muszę od rana być w pracy, ale w piątek zrobię na pewno.