Misty29
Fanka BB :)
Jasnobrązowe jest? Bierzesz już duphaston tak?Wczoraj plamienie pojawiło się raz i przeszło, ale dziś rano na papierze znowu zauważyłam to ustrojstwo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasnobrązowe jest? Bierzesz już duphaston tak?Wczoraj plamienie pojawiło się raz i przeszło, ale dziś rano na papierze znowu zauważyłam to ustrojstwo.
Tak, jest jasno brązowe, taka kawa z mlekiem. Duphaston biorę od wtorku. Plamienie pojawiło się dzień później.Jasnobrązowe jest? Bierzesz już duphaston tak?
Tylko ovufriend.pl miesiac free pozniej platne i ja sobie zakladalam nowy mail nowe konto i przerzucalam stary wykres plus nowy i tak co miesiacDziękuję [emoji6]
Zrób ten progesteron. Wyniki beda dzisiaj?Tak, jest jasno brązowe, taka kawa z mlekiem. Duphaston biorę od wtorku.
Zrobię zrobię. Tak, wyniki będą po południuZrób ten progesteron. Wyniki beda dzisiaj?
Może to nic groźnego. Najważniejszy będzie przyrost bety. Może masz problemy z progesteronem tak jak ja miałam.Tak, jest jasno brązowe, taka kawa z mlekiem. Duphaston biorę od wtorku. Plamienie pojawiło się dzień później.
Bardzo możliwe. We wrześniu odstawilam leki antykoncepcjne. Dwa cykle bezowocne. I tak jak pisałam wcześniej. W trzecim cyklu poszłam na monitoring, miał być bezowulacyjny, a tu proszę, w poniedziałek dwie krechy. Na usg pojawił się płyn więc owu z ogromnym poślizgiem, ale jednak Przyszła. Po tabsach mogę mieć jakieś zaburzenia hormonalne, dziś się okaże. Dziś już mnie nie boli brzuch.Może to nic groźnego. Najważniejszy będzie przyrost bety. Może masz problemy z progesteronem tak jak ja miałam.
Czekam niecierpliwie. Poprzednia beta byla 22?Zrobię zrobię. Tak, wyniki będą po południu
TakCzekam niecierpliwie. Poprzednia beta byla 22?