reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak, beta 22 z kawałkiem. Ale tak jak pisałam wcześniej On zaczął wyliczać wiek ciąży od poprzedniej @, która była 25 listopada. Wg tego ciaza powinna mieć 6 tyg i być widoczna, ale prawda jest taka, że cykl się tak rozregulowal, że owu nie była w 14 dniu jakby sobie tego życzył tylko prawdopodobnie około 2 tyg temu. I stąd właśnie może niskie hcg, bo wszystko nastąpiło dużo później.
Dobrze prawisz ;)

reklama
Ja tez mam owu roznie.. Raz 23dc, w ciążowym mialam w 17 dc.. Tez nie mam w książkowym 14dc.
Do tego moj maluch o 5 dni mlodszy byl potem zeszlo do 3,1 a teraz wyprzedza rowiesnikow o tydzień.

U mnie owu też dosyć późno bo ok 17-21. Jestem ciekawa jak było w tym cyklu. Seks w dni płodne był tylko 17.12 a wtedy teraz ovu wyszedł blady. Potem przerwa i kolejne seksy tak 23.12 i dalej ale to po dniach płodnych. W aplikacji natomiast pokaZuje mi że zapłodnienie było 17.12 [emoji848] takie rozkminy hehe

U mnie owu też dosyć późno bo ok 17-21. Jestem ciekawa jak było w tym cyklu. Seks w dni płodne był tylko 17.12 a wtedy teraz ovu wyszedł blady. Potem przerwa i kolejne seksy tak 23.12 i dalej ale to po dniach płodnych. W aplikacji natomiast pokaZuje mi że zapłodnienie było 17.12 [emoji848] takie rozkminy hehe
Priv :)

Kochane moje będę mierzyć temperaturę , jednak zacznę bo te testy może mi tą owulację źle wyznaczają [emoji849] , dziewczyny mi linka podawały jak ta temperaturę mierzyć i mi się zapodział mogę go prosić jeszcze raz , i jeszcze jedno pytanko kiedy zacząć to mierzenie po okresie będzie dobrze ? Z góry dziękuję [emoji11] a i oczywiście termometr muszę zamówić bo nie posiadam takiego owulacyjnego [emoji6]

http://www.poradnictwo.gda.pl/images/media/studium/JacekKleczek_01_WskaznikiPlodnosci.pps

Witam Was dziewczyny. Dziś rano zrobiłam test o czułości 25, jakiś tam bladzioch wyszedł, ale martwi mnie fakt, że śluz zmienia barwę. Wczoraj miałam intensywnie żółty, a dziś rano jakby z domieszką krwi. No i co jakiś czas boli mnie brzuch :( boję się, że jednak nic z tego.

Witam Was dziewczyny. Dziś rano zrobiłam test o czułości 25, jakiś tam bladzioch wyszedł, ale martwi mnie fakt, że śluz zmienia barwę. Wczoraj miałam intensywnie żółty, a dziś rano jakby z domieszką krwi. No i co jakiś czas boli mnie brzuch :( boję się, że jednak nic z tego.

Robiłaś powtórną betę? Zobacz czy przyrasta. Ja śluz czaem też mam taki żółty, czasem bezbarwny i meeeega duzo. A na początku na wkładce miałam taki kolor beżowy

reklama
Do góry