reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove to w takim razie na pewno pozna owu, przynajmniej wiesz zeby na spokojnie przyjac info jak na wizycie maluch bedzie mlodszy niz z om :) u mnie mlody caly czas o tydzien mlodszy ale od 4 tyg wiedzialam ze owu mialam pozniej i ze jest ok.
U mnie synek tez byl mlodszy ciagle.. 4dni.. A teraz wystrzelil o tydzien do przodu. Jutro (w piątek) mam usg polowkowe ciekawe ile przybrał na wadze.. W 22+2 wazyl 573g klopsik.

reklama
Hej dziewczyny:)do mnie jednak @ przyszła po południu w wigilię i dziś już czysto:)trwała 3 dni. Teraz to już pewnie tak mi się wszystko Po przestawialo ze już nic nie będę wiedziećw każdym razie muszę wskoczyć w starania 2019a Po nowym roku zamierzam pójść do gina bo ciekawi mnie to spóźnienie okresu dlaczego tak czy przez to że człowiek tak bardzo pragnie dziecka czy po prostu tak się zdążyło..widzę że 2 kreseczki się pojawiają wiec gratuluję i starającym trzymam kciuki:)

Migdalove o której tak będą wyniki? Tak bym chciała żeby Wam się udało, tyle już przeszłaś że teraz musi być dobrze. I fajnie by było jakby teraz zaskoczyło bez żadnych starań, spiny i itp. tak jakby maluszek wybrał sobie swój własny termin

Hej kochane, czuję, że te dwa bladziochy były fałszywe rzeczywiście. Dzisiaj zrobiłam test i w ogóle tak jakby biel wizira albo jestem ślepa przy takim świetle jakie jest... Beta zrobiona, czekam na wyniki, nie spodziewam się pozytywnych wyników.
Masz dzis wyniki?
3mam kciuki!!

Doczytalam ze moga byc po 15.

U mnie synek tez byl mlodszy ciagle.. 4dni.. A teraz wystrzelil o tydzien do przodu. Jutro (w piątek) mam usg polowkowe ciekawe ile przybrał na wadze.. W 22+2 wazyl 573g klopsik.
Kciuki za jutro [emoji110] ktory masz teraz tc+d ?
Ja na polowkowe ide 23.01 i to bedzie 20+6
Hej kochane, czuję, że te dwa bladziochy były fałszywe rzeczywiście. Dzisiaj zrobiłam test i w ogóle tak jakby biel wizira albo jestem ślepa przy takim świetle jakie jest... Beta zrobiona, czekam na wyniki, nie spodziewam się pozytywnych wyników.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

reklama
Do góry