1
174974
Gość
Wizytę mam już od miesiąca jakoś umówioną, bo na drugą kontrolę po poronieniu - 10 stycznia. Może uda mi się szybciej ale wątpię.Kiedy wizyta ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę mam już od miesiąca jakoś umówioną, bo na drugą kontrolę po poronieniu - 10 stycznia. Może uda mi się szybciej ale wątpię.Kiedy wizyta ?
Zrob test 10ml na pewno będzie ciemniejszaBardzo bladziudka kreseczka, test 25miu/ml. Także myślę, że była późno owulacja.
Ja chciałam kupić taki ale farmaceutka stwierdziła, że to jest czuły bo to strumieniowy i nie ma czegoś takiego jak 10miu/ml czy 25miu/ml a tylko jedna apteka dyżurująca była.Zrob test 10ml na pewno będzie ciemniejsza
Tak robiłam, dziś do niego wróciłam i była blada kreska. Na bank fałszywa. Okres miałam 4dni. Także to by było zbyt piękne, żeby było prawdziweA robiłaś ten test w końcu?
Wstaw zdj testu poogladamyJa chciałam kupić taki ale farmaceutka stwierdziła, że to jest czuły bo to strumieniowy i nie ma czegoś takiego jak 10miu/ml czy 25miu/ml a tylko jedna apteka dyżurująca była.
Dzisiaj jest inna i chcemy podskoczyć jeszcze po jeden test, może uda się kupić ten bardzo czuły.
Ja nie do końca wierzę bobo testa bo zawsze na nim wychodził mi cień. Ale zrób rano i odrazu nam wysyłajZrobiłam dzisiaj ale kompletnie w tym świetle nie mogę tego uchwycić na zdjęciu, też taka bladziudka kreseczka. Nie wiem czy cokolwiek zobaczycie, sama na zdjęciu niekoniecznie widzę tego bladziocha. Zobacz załącznik 928359
Dokładnie zrób rano i beta trzymam kochana w kciukiTak jak mi w pink teście, a w poprzedniej ciąży się sprawdził. A w tym cyklu jak zrobiłam go jakoś chyba na początku grudnia to biel wizira. Nie ma reguły to już sama zauważyłam. Zobaczymy rano co mi pokaże no i beta.
Prywatnie na pewno Cię przyjmą . Ja wierzę że będzie ok i będą same dobre wieści nawet nie wiesz jak się cieszę :*Przydadzą się. Już tak się napaliłam na dobre wieści, że szok. Spróbuję jutro podzwonić po ginekologach może któryś mnie przyjmie jutro lub w piątek.
Okres się spóźnia na teście pojawiają się kreseczki więc nie ma bata musi być dobrzeJa nie wiem czy mam się cieszyć, żeby nie zapeszyć, może rzeczywiście te blade kreski są fałszywe...