Kciuki za jutro [emoji110] ktory masz teraz tc+d ?
Ja na polowkowe ide 23.01 i to bedzie 20+6Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
ja dzisiaj mam 23+4.. wiec na polowkowym bede miala 23+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za jutro [emoji110] ktory masz teraz tc+d ?
Ja na polowkowe ide 23.01 i to bedzie 20+6Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Nie powiedziałam. Nie było kierowniczki. Ale starałam się robić wszystko mega ostrożnie.
Cxyli troche pozniej niz ja [emoji6]ja dzisiaj mam 23+4.. wiec na polowkowym bede miala 23+5
no u mnie tak wyszlo ze pozniej dlatego ze chcielismy 3D/4D i lekarz ktory bedzie wykonywal badanie powiedzial ze lepiej jesli dzieciatko bedzie mialo skonczony 23tc u nas bedzie juz prawie 24.Cxyli troche pozniej niz ja [emoji6]
Ja jestem ciekawa czy u mnie wszystko bedzie dokladnie juz widac, najbardziej martwie sie serduszkiem[emoji52][emoji120][emoji120][emoji120]
Ile placisz za to badanie ?
Ja też rano zaniosłam l4 a po południu poleciało ale jeśli zajdę to też lekarz powiedział że od razu na l4 mnie wysyła bo praca dosyć ciężka. Jak ma być dobrze to będzie i tego się trzymajmyja powiedziałam i tego samego dnia byłam już w szpitalu także nie ma sie co spieszyc
Ja też rano zaniosłam l4 a po południu poleciało ale jeśli zajdę to też lekarz powiedział że od razu na l4 mnie wysyła bo praca dosyć ciężka. Jak ma być dobrze to będzie i tego się trzymajmy
to tak jak u mnie. ja mam 8 godz ciaglego stania i chodzenia bez mozliwosci siedzenia.. jedynie 20min przerwy no i dzwiganie ciezkich wozkow z ubraniami do haftu.Moja praca jest ciężka - średnio 9h na nogach bez przerwy, do tego swoje też muszę nosić... muszę powiedzieć.