reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja w zasadzie dosc szybko powiedzialam ale u mnie bylo to konieczne.. raz ze zbyt ciezka fizycznie praca a dwa bratowa trafila do szpitala i dzieci zostaly same... wykorzystalam do konca swoj urlop a pozniej bylam na l4 i serduszka jeszcze na USG nie bylo ale byl juz pecherzyk ciazowy i dostalam luteine bo mialam straszne bole brzucha. byl to jakos 6tc.
wiadomo nie ma sie co spieszyc ale co jesli nie zareagujesz i w pracy sie przeciazysz i cos sie stanie? nigdy nie wiemy czy tak by bylo niezleznie od nas czy wyrzucalybysmy sobie ze to nasza wina.

Cxyli troche pozniej niz ja [emoji6]

Ja jestem ciekawa czy u mnie wszystko bedzie dokladnie juz widac, najbardziej martwie sie serduszkiem[emoji52][emoji120][emoji120][emoji120]

Ile placisz za to badanie ?
no u mnie tak wyszlo ze pozniej dlatego ze chcielismy 3D/4D i lekarz ktory bedzie wykonywal badanie powiedzial ze lepiej jesli dzieciatko bedzie mialo skonczony 23tc u nas bedzie juz prawie 24.
ja płace 280zl plus 30zl za nagranie 4D.

tez sie nie moge doczekac.. to juz jutro!
nic nie jest wazniejsze od zdrowia malucha.
a czuje z kazdym dniem jak rosnie bo te kopniaki sa coraz mniej fajne.. mimo ze jeszcze perfidnie kopie i skacze bo ma miejsce to robi to naprawde mocno. ciekawe ile juz wazy :p 1.5tyg temy 573g :p

ja powiedziałam i tego samego dnia byłam już w szpitalu także nie ma sie co spieszyc
Ja też rano zaniosłam l4 a po południu poleciało :( ale jeśli zajdę to też lekarz powiedział że od razu na l4 mnie wysyła bo praca dosyć ciężka. Jak ma być dobrze to będzie i tego się trzymajmy

Malinka o której masz badanie? Poźniej prosimy o zasypanie nas dobrymi informacjami i fotkami synka :)

reklama
Do góry