reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja w zasadzie dosc szybko powiedzialam ale u mnie bylo to konieczne.. raz ze zbyt ciezka fizycznie praca a dwa bratowa trafila do szpitala i dzieci zostaly same... wykorzystalam do konca swoj urlop a pozniej bylam na l4 i serduszka jeszcze na USG nie bylo ale byl juz pecherzyk ciazowy i dostalam luteine bo mialam straszne bole brzucha. byl to jakos 6tc.
wiadomo nie ma sie co spieszyc ale co jesli nie zareagujesz i w pracy sie przeciazysz i cos sie stanie? nigdy nie wiemy czy tak by bylo niezleznie od nas czy wyrzucalybysmy sobie ze to nasza wina.

Cxyli troche pozniej niz ja [emoji6]

Ja jestem ciekawa czy u mnie wszystko bedzie dokladnie juz widac, najbardziej martwie sie serduszkiem[emoji52][emoji120][emoji120][emoji120]

Ile placisz za to badanie ?
no u mnie tak wyszlo ze pozniej dlatego ze chcielismy 3D/4D i lekarz ktory bedzie wykonywal badanie powiedzial ze lepiej jesli dzieciatko bedzie mialo skonczony 23tc u nas bedzie juz prawie 24.
ja płace 280zl plus 30zl za nagranie 4D.

tez sie nie moge doczekac.. to juz jutro!
nic nie jest wazniejsze od zdrowia malucha.
a czuje z kazdym dniem jak rosnie bo te kopniaki sa coraz mniej fajne.. mimo ze jeszcze perfidnie kopie i skacze bo ma miejsce to robi to naprawde mocno. ciekawe ile juz wazy :p 1.5tyg temy 573g :p

ja powiedziałam i tego samego dnia byłam już w szpitalu także nie ma sie co spieszyc
Ja też rano zaniosłam l4 a po południu poleciało :( ale jeśli zajdę to też lekarz powiedział że od razu na l4 mnie wysyła bo praca dosyć ciężka. Jak ma być dobrze to będzie i tego się trzymajmy

Malinka o której masz badanie? Poźniej prosimy o zasypanie nas dobrymi informacjami i fotkami synka :)

reklama
Do góry