reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No jasne nic na siłe w przyszłym tygodniu powrót do pracy po urlopie macierzyńskim więc myśli krążą w okoł tego czas włączyć tryb matka pracująca
Czeka mnie to samo.. od czerwca wracam a juz od maja córka idzie do żłobka..
A Ty co z synkiem zrobilas? W zlobku czy masz kogos do opieki?

reklama
Potrzebowałam opiekunki bo u mnie na stanie w domku jest jeszcze babcia której trzeba troszkę pomóc w ciągu dnia;) Na szczęście będzie to moja znajoma której ufam i synek tez ją lubi:happy2: więc odchodzi strach przed wpuszczeniem do domu obcej osoby.

Potrzebowałam opiekunki bo u mnie na stanie w domku jest jeszcze babcia której trzeba troszkę pomóc w ciągu dnia;) Na szczęście będzie to moja znajoma której ufam i synek tez ją lubi:happy2: więc odchodzi strach przed wpuszczeniem do domu obcej osoby.
No to super ;-) u nas zlobek stety/niestety xD zobaczymy

Hej! Jestem już po wizycie. Lekarz mówi, że wszystko super wygląda, oznajmiłam, że chcemy się starać więc zamiast Provery będę brać duphaston. Do tego zalecenia oboje mamy brać kwas foliowy a ja dodatkowo Wit. D i probiotyki bo i tak mam zaparcia. Oznajmiłam lekarzowi, że brałam femibion a on mi mówi, że na ogół nie poleca takich wieloskładnikowych tabletek, lepiej brać tylko to co potrzeba. Wyniki to tylko formalność. Także jestem zadowolona. :)

Wy tu tak o lekach a mnie właśnie coś bierze :( kurde chyba sobie wykrakałam bo wczoraj rozmawiałam z jedną z mam z córki klasy że nie pamiętam kiedy ostatnio byłam chora :/ ja tak zawsze mam że jak coś se pomyślę to się dzieje :p może z ciążą sobie tak wykraczę hehe :D fajnie by było :)

Mam podobnie , wiedźmy jesteśmy , coś powiemy i pach już jest [emoji38] zdrówka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
7 tydzień serduszko bije cudownie
Wykryto u mnie małego.krwiaka stąd te plamienia
Ale jestem szczęśliwa i spokojnieksza a ginekologa zmieniam... bo tylko do szpitala by mnie wysylala
cudownie :) dużo wypoczywaj i będzie dobrze :) zdrówka:*

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Jestem już po wizycie. Lekarz mówi, że wszystko super wygląda, oznajmiłam, że chcemy się starać więc zamiast Provery będę brać duphaston. Do tego zalecenia oboje mamy brać kwas foliowy a ja dodatkowo Wit. D i probiotyki bo i tak mam zaparcia. Oznajmiłam lekarzowi, że brałam femibion a on mi mówi, że na ogół nie poleca takich wieloskładnikowych tabletek, lepiej brać tylko to co potrzeba. Wyniki to tylko formalność. Także jestem zadowolona. :)
To super wiadomość:) To tylko teraz działać i napewno się uda :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamulkakubusia gratulacje super ze z dzidziusiem wszystko ok i serduszko pieknie bije.witam nowe dziewczyny.migdalove bardzo sie ciesze ze u lekarza wszystko super.teraz zycze udanego staranka.u mnie dzis tempka 37,1 czyli oby tak dalej.ja sie boje testowania .ale cóż do odważnych swiat nalezy.pierwszy test chyba zrobie w poniedzialek lub wtorek.chyba ze przybiore metode strusia he he.ogolnie to powiem wam razem tu jestesmy i daje to duzo siły w walce o dzidziusia.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Do góry