1
174974
Gość
Dziewczyny a co dobrego na przeziębienie? Strasznie się czuje a nie wiem co.mogę brać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a co dobrego na przeziębienie? Strasznie się czuje a nie wiem co.mogę brać
My do Gyncentrum.A do jakiejś konkretnej kliniki jedziecie? My planujemy do Invicty. Ale raczej w Twoich okolicach nie ma tej kliniki, bo z tego co widzę jest tylko w Gdańsku, Słupsku, Gdyni, Warszawie i we Wrocławiu.
A to w naszych rejonach nie ma tej kliniki. Chyba tylko ta invicta.My do Gyncentrum.
Spokojnie ja z synem w ciąży też miałam krwiaka. Fakt faktem bez krwawień ale pięknie się wchłonął.Hej dziewczyny!
7 tydzień serduszko bije cudownie
Wykryto u mnie małego.krwiaka stąd te plamienia
Ale jestem szczęśliwa i spokojnieksza a ginekologa zmieniam... bo tylko do szpitala by mnie wysylala