Niestety nie mi też się takie robiły po czasie jak nie byłam w ciążyMyślicie, że cień kreski który widać po wyschnięciu testu może być wiarygodny? Wiem, że nie powinno się patrzeć na testy po czasie ale na początku też mi się wydawało, że coś widzę..
reklama
aga6
Fanka BB :)
Leki ZALECZAJĄ a nie LECZĄ.. zeby lekarze i koncerny zarabiały.LEKI...mnie osobiście nerw bierze na antykoncepcję i jeszcze nazwaną bezczelnie lekiem. Lek ma leczyć to co choruje a nie leczymy tego co jest zdrowe. Zdrowa kobieta jest płodna. Koniec. Kropka. Biorąc hormony zaburza naturalny cykl swojej płodnosci bo wprowadza się w sztuczną machinę hormonalna. Nawet okresu nie ma tylko krawienie z odstawienia.
Tak. Wiem...czasem trzeba bo tradzik...bo coś...tak czasem trzeba.
Niestety w 95% nie trzeba bo płodność jest zdrowa, naturalna i NORMALNA! Co innego dziś nam pseudolekarze wmawiają dziś. Nigdy się z tym nie pogodzę jako kobieta i matka. Wogole to wmawianie ludziom, że abstynencja seksualna jest zła i jak łykniesz, wstrzykniesz, nakleisz lub wszepisz to będziesz szczęśliwym i wolnym nowoczesnym człowiekiem...Nie słyszałam żeby od braku seksu przez jakiś okres ktos padł śmiercią męczeńską albo co gorsze nabawił się choroby i w meczarni umierał. Slyszałam za to i widziałam kobiety i pary małżeńskie schorowane i zdesperowane po stosowaniu antykoncepcji.
@Mamulkakubusia soczek z malin, witC, może napar napotny z lipy no i niezawodny zestaw: czosnek (ja w tab. łykam bo mnie watroba boli) i cebula na zmiane.
Fakt czasem jest koniecznosc wsparcia sie medykamentami ale w Polsce są JEDZONE na potęgę.. ile znam przypadkow ze ktos bierze leki juz xxxx lat i bedzie bral do konxa zycia? Echh. Same okazy zdrowia po tym "leczeniu"..
Najlepiej o konkretnych godzinach żeby poziom hormonu był stały a nie zmienny.Dziewczyny a jeszcze pytanie bo mnie to meczy a nie zapytalam lekarza. Jesli mam duohaston 2x1 to czy mam go brac o stalej porze co konkretna ilosc godzin czy poprostu ogolnie rano i wieczorem??
MatiMar
Witam można dołączyć? Napisze krótko o sobie. Mam 28 lat i 14 miesięcznego synka. Staramy się o rodzeństwo dla naszego bąbla. Nadal karmie piersią, miesiączki mam nieregularne plus mąż w delegacjach. Tym razem już wiem że nie będzie tak łatwo. Z synkiem udało się szybciutko. Zobaczymy jak to teraz bedzie
aga6
Hej! Trzymam kciuki zeby jednak sprawnie poszlo:-)Witam można dołączyć? Napisze krótko o sobie. Mam 28 lat i 14 miesięcznego synka. Staramy się o rodzeństwo dla naszego bąbla. Nadal karmie piersią, miesiączki mam nieregularne plus mąż w delegacjach. Tym razem już wiem że nie będzie tak łatwo. Z synkiem udało się szybciutko. Zobaczymy jak to teraz bedzie
My mamy prawie 11-sto miesieczna córeczke i tez powoli zaczynamy sie starac o rodzenstwo. Przy pierwszej ciazy poszlo szybko bo w polowie kwietnia odstawilismy antykoncepcje a pod koniec czerwca bylam juz w ciazy ;-) az sie zdziwilam bo moje cykle wahaja sie miedzy 25 a 47 dni.. wiec boje sie ze tym razwm nie pojdzie tak latwo
MatiMar
Z synkiem miałam podobnie w grudniu odstawiłam anty które stosowalam bardzo długo, jednak organizm od razu wrócił na cykle 29 dniowe I W marcu zaszłam w ciążę. Teraz karmie i miesiączke od porodu miałam tylko 4 razy. Jeżeli nie uda się do sierpnia odwiedzę mojego gina do którego chodziłam prywatnie w ciąży. Miesiąc temu bylam na NFZ, A tam wiadomo tylko cytologia kontrolna
aga6
Trzymam kciuki za powodzenie ;-) nie ma sie co spinac, trzeba wrzucic na luz i dac sie poniesc chwili ;-) moze pojdzie tak samo sprawnie jak przy pierwszej ciazy - tego Ci zycze!Z synkiem miałam podobnie w grudniu odstawiłam anty które stosowalam bardzo długo, jednak organizm od razu wrócił na cykle 29 dniowe I W marcu zaszłam w ciążę. Teraz karmie i miesiączke od porodu miałam tylko 4 razy. Jeżeli nie uda się do sierpnia odwiedzę mojego gina do którego chodziłam prywatnie w ciąży. Miesiąc temu bylam na NFZ, A tam wiadomo tylko cytologia kontrolna
reklama