reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Migdalove cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Teraz tylko trzeba wziąć się do roboty. Trzymam kciuki [emoji5]. Witaj w klubie też biorę duphaston. Tak samo jak dziewczyny brałam Folik, teraz biorę Prenatal uno. Wit. D brałam dla kobiet w ciąży tylko nie pamiętam firmy.

Dobra to i ja po wizycie tylko w porownaniu do @Migdalove nie wyszłam zbytnio szczęśliwa :(
Pojawiła się torbiel na lewym jajniku. Powiecie, że to pewnie nic takiego ale 5 lat temu miałam już torbiel też miała być tylko do kontroli a trafiłam na stół operacyjny, w trakcie operacji okazało się że jest na jajowodzie nie jajniku ( kto wie czy i teraz tak nie jest )
Po tamtej operacji jajowód został trochę naruszony i nie jest do końca sprawny. Wtedy też był to lewy jajnik i jajowód ..

To taki najzwyklejszy i wydaje mi się, że raczej wystarczy. Ma taki sam skład co Folik, Folik ma tylko dodatkowe jakieś składniki, ale one raczej za wiele nie wnoszą. No i jest droższy. Chyba zostanę przy tym. ;) Jeszcze teraz poszukiwania dobrego probiotyku i wit. D w przystępnej cenie. :D
Ja jak pytalam właśnie lekarza o kwas foliowy to mi mówił żeby najtańszy bo te drogie to nic dobrego nie mają tylko parę witamin które i tak są spożywane z jedzeniem z owocami warzywami :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też z niecierpliwością oczekuję swojej jutrzejszej wizyty u lekarza. Ze względu na to, że staramy się już długo a także ponieważ badanie AMH wyszło mi bardzo nisko, mamy zdecydować co dalej powinniśmy zrobić żeby w końcu zajść w ciążę. Przypuszczam, że lekarka zaproponuje nam inne metody niż starania naturalne no ale zobaczymy.

reklama
Dobra to i ja po wizycie tylko w porownaniu do @Migdalove nie wyszłam zbytnio szczęśliwa :(
Pojawiła się torbiel na lewym jajniku. Powiecie, że to pewnie nic takiego ale 5 lat temu miałam już torbiel też miała być tylko do kontroli a trafiłam na stół operacyjny, w trakcie operacji okazało się że jest na jajowodzie nie jajniku ( kto wie czy i teraz tak nie jest )
Po tamtej operacji jajowód został trochę naruszony i nie jest do końca sprawny. Wtedy też był to lewy jajnik i jajowód ..
Kochana, pisałyśmy na priv ale i tu Ci napiszę, że mocno trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku! <3

Do góry