Żłobek nie jest zły, sama pracuje w żłobku i prowadzę grupę, dzieci świetnie się rozwijają i dużo się od nas i samych siebie uczą! Żłobek to super sprawaNo to super ;-) u nas zlobek stety/niestety xD zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żłobek nie jest zły, sama pracuje w żłobku i prowadzę grupę, dzieci świetnie się rozwijają i dużo się od nas i samych siebie uczą! Żłobek to super sprawaNo to super ;-) u nas zlobek stety/niestety xD zobaczymy
Super, świetna wiadomość!Hej! Jestem już po wizycie. Lekarz mówi, że wszystko super wygląda, oznajmiłam, że chcemy się starać więc zamiast Provery będę brać duphaston. Do tego zalecenia oboje mamy brać kwas foliowy a ja dodatkowo Wit. D i probiotyki bo i tak mam zaparcia. Oznajmiłam lekarzowi, że brałam femibion a on mi mówi, że na ogół nie poleca takich wieloskładnikowych tabletek, lepiej brać tylko to co potrzeba. Wyniki to tylko formalność. Także jestem zadowolona.
Hej! Jestem już po wizycie. Lekarz mówi, że wszystko super wygląda, oznajmiłam, że chcemy się starać więc zamiast Provery będę brać duphaston. Do tego zalecenia oboje mamy brać kwas foliowy a ja dodatkowo Wit. D i probiotyki bo i tak mam zaparcia. Oznajmiłam lekarzowi, że brałam femibion a on mi mówi, że na ogół nie poleca takich wieloskładnikowych tabletek, lepiej brać tylko to co potrzeba. Wyniki to tylko formalność. Także jestem zadowolona.
To taki najzwyklejszy i wydaje mi się, że raczej wystarczy. Ma taki sam skład co Folik, Folik ma tylko dodatkowe jakieś składniki, ale one raczej za wiele nie wnoszą. No i jest droższy. Chyba zostanę przy tym. Jeszcze teraz poszukiwania dobrego probiotyku i wit. D w przystępnej cenie.Ja właśnie ten co ty.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam inny teraz nazwy nie pamietam ale wiem , że płaciłam tylko 3.50 zł za niegoDziewczyny jaki bierzecie kwas foliowy? Ja póki co taki tani:
Zobacz załącznik 839349
Chciałabym zmienić na coś lepszego... Zastanawiam się nad Folikiem. Ogólnie chodzi o sam kwas foliowy bez dodatków.
A na jakimś teście wychodziła Ci ta druga kreska?Niestety nie mi też się takie robiły po czasie jak nie byłam w ciąży