martoosia04
Fanka BB :)
Ja tylko obawiałam się cesarki. Panicznie się tego boję. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze juz lepiej sie czujesz [emoji4]Może, ale nie musi, to nie jest reguła moja tak do 30tc była cały czas poniżej 50centyla z wagą, a pozniej jak nadrobiła to az sie z doktorkiem za głowę łapaliśmy [emoji14]
Czuję się już w miare ok, walcze z nawałem pokarmu no i blizna po cesarce ciągnie, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej Ja miałam cukrzyce regulowaną samą dietą, cukry aż do samego końca praktycznie idealne, jakies pojedyncze przekroczenia sie znalazły, a takiego pączka urodzilam
Widze ze nie tylko ja tak mam [emoji57][emoji106]Ja tylko obawiałam się cesarki. Panicznie się tego boję. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
U mnie dzis miala byc @. Poki co jej nie ma.
Noo powiem Ci, że mam porownanie z sn i gdybym mogła wybrać, to 10000% bardziej wole rodzić naturalnie... Sama cesarka wiadomo nie boli, ale dochodzenie do siebie po operacji to tragedia w moim odczuciu.Ja tylko obawiałam się cesarki. Panicznie się tego boję. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Jakos watpie w to ze nie przyjdzie.Super! Oby nie przyszła!
No jednak cc to operacja a z 2 tyg i dojdziesz do siebie. Ja po cc z synem wlasnie tyle dochodzilam do siebie.Noo powiem Ci, że mam porownanie z sn i gdybym mogła wybrać, to 10000% bardziej wole rodzić naturalnie... Sama cesarka wiadomo nie boli, ale dochodzenie do siebie po operacji to tragedia w moim odczuciu.
No i właśnie tego dochodzenia do siebie po sie boje... po sn latalam jakby nigdy nic juz tego samego dnia a po cc to moze byc duzo gorzej...Noo powiem Ci, że mam porownanie z sn i gdybym mogła wybrać, to 10000% bardziej wole rodzić naturalnie... Sama cesarka wiadomo nie boli, ale dochodzenie do siebie po operacji to tragedia w moim odczuciu.