Moja mloda 134 lub 140 a ma 9 lat.Wow! To masz wielkoluda! Mój starszak dopiero 128 a ma 8,5 roku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mloda 134 lub 140 a ma 9 lat.Wow! To masz wielkoluda! Mój starszak dopiero 128 a ma 8,5 roku!
U mnie szyjka wieczorem 29dc byla mega mega nisko a rano juz byla tak wysoko ze ledwo dosiegalam i tylko praktycznie przez to zrobilam test. Sluz bialy gęsty [emoji6]Dobry wieczór dziewczyny [emoji3590]
Chciałam zapytać te zafasolkowane teraz lub kiedys.
Jak wyglądała Wasza szyjka na początku ciąży w okolicach planowanej miesiączki? Jaki był śluz?
U mnie szyjka wieczorem 29dc byla mega mega nisko a rano juz byla tak wysoko ze ledwo dosiegalam i tylko praktycznie przez to zrobilam test. Sluz bialy gęsty [emoji6]
U mnie szyjka wieczorem 29dc byla mega mega nisko a rano juz byla tak wysoko ze ledwo dosiegalam i tylko praktycznie przez to zrobilam test. Sluz bialy gęsty [emoji6]
Hmm.. u mnie dziś 29dc, powinna być @, najpóźniej jutro dziś wróciłam z pracy i zauważyłam bardzo gęsty biały śluz, taki konsystencji kremu z witaminą A, jakby cierpki(?) W dotyku. Szyjka średnia, ani wysoko ani nisko . Ciekawe może coś w końcu z tego będzie....
Ja od zawsze przed @ mialam duzo takiego sluzu wiec nie zwracalam uwagi bo wyplywal tak jak zwykle [emoji57]A że się popytam - jakoś odczuwalny ten śluz na zewnątrz był? Bo u mnie nie wypływa... a jest gesty i biały w środku.
Do tego teraz doszedł ból jak na @. Ale bardzo nisko. Jakby pod podbrzuszem.
A że się popytam - jakoś odczuwalny ten śluz na zewnątrz był? Bo u mnie nie wypływa... a jest gesty i biały w środku.
Do tego teraz doszedł ból jak na @. Ale bardzo nisko. Jakby pod podbrzuszem.