martoosia04
Fanka BB :)
Flo pokazało na wczoraj - cisza. Reszta pokazuje na jutro lub 22.12 - ale póki co wszelkie objawy minęły. NIC. Absolutnie!Jakos watpie w to ze nie przyjdzie.
A Ty kiedy masz dostac @?
Ja w pierwszej ciąży i podczas pierwszego porodu nie miałam za bardzo wyjścia i cięli nie pytając. Młody był wyciągany VACUM więc zależało im na czasie. Powrót do normalnego chodzenia zajął ok. tygodnia, kiedy przyszła położna i mi ściągnęła szwy. Wtedy chodziłam jak nowo narodzona a podczas drugiego porodu, pytała mnie położna czy chcę nacięcie krocza, czy nie - powiedziałam, że jeśli będzie taka konieczność, to wolę by cięła, niż mam popękać w niekontrolowanym kierunku. Ale miała chronić krocze jak tylko mogła. Oczywiście szło pięknie, ale młody w ostatniej chwili wychodził najszerszą częścią główki i musiała ciąć bo by nie wyszedł. W tym wypadku gojenie się było o wiele lżejsze.Hej. W temacie cesarki to nie mam porównania z sn, ale drugi poród też chciałabym cesarke. Wiadomo, ze boli, ale jak czytam o tych peknieciach, nacinaniu to wolę cesarke.