reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Strasznie ci współczuje. Mam nadzieję, że psycholog ci pomoże i staniesz na nogi o wiele silniejsza [emoji173]️
Dziękuję kochana [emoji17][emoji8][emoji8] To będzie chyba najlepsze rozwiązanie moim zdaniem bo tak będę się męczyć, a tak ktoś nastawi moje emocje i w tym głowę, żebym odpuściła już [emoji17]

Właśnie patrzę na twój suwaczek i skończyłaś 16tc! Matko, kiedy to zleciało???? Ani się obejrzymy, a ty będziesz rodzić!
No właśnie nie mam pojecia kiedy to zlecialo [emoji13] dzis zaczelam 17tc i od rana czytam o szpitalach w mojej okolicy bo jak dalej tak szybko to bedzie mijac to nie zdaze wybrac [emoji23]

Mi własnie taka wagę prognozuje jeśli urodze w terminie. Jesli w 38 tyg. to 3800 i szczerze mówić trochę mnie to przeraża jak ja ja urodze [emoji33][emoji33]
Dasz radę kochana :* Jak sobie pomyślisz, że wszystko w twoich "rękach" i musisz się spiąć by ją urodzić, to zobaczysz jak pójdzie. W ogóle nie pomyślisz o bólu!

Moja 3890
Forget faktycznie dzis juz przeszło. Dzieki !
Jak sie czujesz ?

Wczoraj byłam na chwile w sklepie po pieczywo a wcześniej dosłownie na chwile w nowym mieszkaniu bo wnosili sprzęt RTV i myslalam, ze ducha wyzionę. Mała się uaktywniła i nisko mi nas pęcherzem się uaktywniła, brzuch momentalnie się spiął i zaczął bolec. Dzisiaj leżakuje. [emoji846] A Ty jak??

Dasz radę kochana :* Jak sobie pomyślisz, że wszystko w twoich "rękach" i musisz się spiąć by ją urodzić, to zobaczysz jak pójdzie. W ogóle nie pomyślisz o bólu!
Niemniej jednak zaczynam się bać [emoji846][emoji846] nie samego bólu. Boje się ewentualnych komplikacji i powikłań, ze coś pójdzie nie tak.

reklama
Duze te wasze dzieciaki [emoji14] moj 3050 wazylNo właśnie ta cukrzyca moze tak wplywac, mam nadzieje ze u mnie jednak az tak nie bedzie [emoji14]
A jak sie czujesz ?
Może, ale nie musi, to nie jest reguła :) moja tak do 30tc była cały czas poniżej 50centyla z wagą, a pozniej jak nadrobiła to az sie z doktorkiem za głowę łapaliśmy [emoji14]
Czuję się już w miare ok, walcze z nawałem pokarmu no i blizna po cesarce ciągnie, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :)
Moja przy cukrzycy i to sporej miala 2860 :D moze insulina tak podzialala :p
Ja miałam cukrzyce regulowaną samą dietą, cukry aż do samego końca praktycznie idealne, jakies pojedyncze przekroczenia sie znalazły, a takiego pączka urodzilam :D

Do góry