reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja juz po badaniu. Lekarz super. Wysluchal mnie dokładnie z cukrem. Zajrzal w zeszyt z zapiskami i powiedział ze takiego cukru sie nie leczy jedynie dieta dla cukrzykow ktora stosuje i widze roznice. Dal skierowanie na hba1c i krzywa cukrowa, ponadto morfologia, mocz i toxoplazmoza bo wynik z pierwszej ciąży mi wsiakl.

Mamy potwierdzonego chlopca!! :)
Teraz moge szalec z zakupami. Ale zapytal ile corka wazyla i slyszac ze 4150 to tu moze byc podobnie bo jestem 22+2 a wg usg 23+0..bylam caly czas do tylu a teraz wyprzedzamy czas i wazymy 573g :)

Super wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje synka [emoji170] rośniecie jak na drożdżach. Brawo Wy! Fajnie, że nie musisz się faszerować lekami tylko wystarczy dieta. To mega daje.

reklama
Jasne ze lepiej. Wiem, ze sie boisz i nie chcesz sie rozczarować. Ale juz 4 dni nie ma @, wiec jesli jest ciaza a ja wierze ze tak to beta to tylko potwierdzi! Odwagi! :*
Pójdę rano i Po południu będę miała wyniki i chyba tak będzie najlepiej niż stresować się.coś się dzieje co jest pewne a im szybciej tym lepiej tak czy siak do gin będę musiała pójść..wiec będę się odzywać Jak będę miała wyniki jutro.:)

Pójdę rano i Po południu będę miała wyniki i chyba tak będzie najlepiej niż stresować się.coś się dzieje co jest pewne a im szybciej tym lepiej tak czy siak do gin będę musiała pójść..wiec będę się odzywać Jak będę miała wyniki jutro.:)
Odzywaj sie a my sciskamy kciuki za ładna betę :-))

reklama
Do góry