reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja juz po badaniu. Lekarz super. Wysluchal mnie dokładnie z cukrem. Zajrzal w zeszyt z zapiskami i powiedział ze takiego cukru sie nie leczy jedynie dieta dla cukrzykow ktora stosuje i widze roznice. Dal skierowanie na hba1c i krzywa cukrowa, ponadto morfologia, mocz i toxoplazmoza bo wynik z pierwszej ciąży mi wsiakl.

Mamy potwierdzonego chlopca!! :)
Teraz moge szalec z zakupami. Ale zapytal ile corka wazyla i slyszac ze 4150 to tu moze byc podobnie bo jestem 22+2 a wg usg 23+0..bylam caly czas do tylu a teraz wyprzedzamy czas i wazymy 573g :)

Super wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje synka [emoji170] rośniecie jak na drożdżach. Brawo Wy! Fajnie, że nie musisz się faszerować lekami tylko wystarczy dieta. To mega daje.

reklama
Jasne ze lepiej. Wiem, ze sie boisz i nie chcesz sie rozczarować. Ale juz 4 dni nie ma @, wiec jesli jest ciaza a ja wierze ze tak to beta to tylko potwierdzi! Odwagi! :*
Pójdę rano i Po południu będę miała wyniki i chyba tak będzie najlepiej niż stresować się.coś się dzieje co jest pewne a im szybciej tym lepiej tak czy siak do gin będę musiała pójść..wiec będę się odzywać Jak będę miała wyniki jutro.:)

Pójdę rano i Po południu będę miała wyniki i chyba tak będzie najlepiej niż stresować się.coś się dzieje co jest pewne a im szybciej tym lepiej tak czy siak do gin będę musiała pójść..wiec będę się odzywać Jak będę miała wyniki jutro.:)
Odzywaj sie a my sciskamy kciuki za ładna betę :-))

reklama
Do góry