reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jak oddajesz mocz to leci coś dalej? Bo nie jestem w temacie a niżej czytałam coś o wodach.

Wszystko powoli wraca do normy, dziękuję kochana [emoji8] Muszę sobie wszystko poukładać na nowo i stanąć na nogi [emoji17]
Nie leci nic. Tylko mocz i koniec. Ale dzieja sie te "zmoczenia" co jakis czas za dnia... W nocy nie zauwazylam wiec pewnie typowy uplaw.
Ale czlowiek sie stresuje. Jedyne co zauwazylam to rano mam tak bolacy pecherz i czuje ogrom tego siku a sie okazuje ze leci wolniutko i po chwili stop. I choc czuje ze chce to nie mogę.. Boje sie ze jakas infekcja.

reklama
hej dziewczyny.
dzisiaj trzeci dzień z CLO. strasznie ciągnie mnie lewa strona podbrzusza? jajnik tak szybko? jak mocno można czuć jajniki przy clo? wsłuchuję się w objawy bo chyba za dużo naczytałam się o przestymulowaniu :(

A ja dzis bylam na wizycie u nowego lekarza. Doktorek bardzo fajny, chyba juz nowego nie szukam [emoji3] z dzidzia wszystko dobrze ale ze względu na te bole ktore mialam ostatnio dostalam nakaz odpoczynku, zero dzwigania i mam brac magnez i duphaston. Dzidzia ma juz ponad 11cm i wazy okolo 131g [emoji7]
Niestety nie mam foto ale wazne ze widzialam to moje skakajace maleństwo [emoji7] no i jednak nadal zostajemy przy różu [emoji3][emoji7][emoji7]
Super wiadomości. Gratuluję [emoji3590] duża dziewczynka już! Rosnijcie dalej zdrowo.

Powiem ci że to forum jest najlepszym przyjacielem w takich sytuacjach bo kto nas zrozumie i zniesie co miesiąc Jak nie my które to przeżywamy same:-*boję się też:(ale muszę zrobić ten test i niech się dzieje co chce trudno będzie co będzie...Ale boję się:(rybka a @już przyszła?zawsze na test dziewczyny piszą że też może być za wcześnie to wiec też pomyślałam że im później zrobię to może tym lepiej nie wiem powiem ci że ciężko jest myśleć Mi nawet o świętach kiedy boli mnie brzuch bok też jakby koło pępka biodro i @ nie ma i co mam myśleć masakra...napisz mi czy już okres przyszedł?:-*zawsze trzeba mieć nadzieję wiemy o tym wszystkie i czekamy i nie poddajemy się ale to takie trudne...uświadomić sobie że "zaczynam kolejny cykl"aż już mówiłam do mojego dzisiaj ze jeśli @ przyjdzie to rzucam śledźami

U mnie jeszcze bez @. Termin wg flo na 19.12 wg innych apek 21/22.12

Wiem że niby dla bobasa lepiej żeby dosiedział jak najdłużej, ale mam nadzieję że uda się koło 37tc urodzić bo ja teraz kończę 20tc i już mam dość [emoji23] wy już w sumie macie coraz bardziej "bezpieczny" czas - zazdroszczę! :D i podczytuję na bieżąco i cały czas trzymam kciuki [emoji173]

Ja dzisiaj zaczęłam 33 tydzień, a od wczoraj kompletnie tchu mi brak, ucisk na przeponę robi swoje [emoji846]

Malinka a może po prostu popuszczasz po troszku mocz, dzidziuś naciska na pęcherz po prostu leci. Ja tak miałam w ok 6mca przez jakiś czas, non stop na wkładkach i strach że to wody. Potem młody inaczej się ułożył i przeszło

Malaga już ci kiedyś pisałam że jesteś silną kobietą :*

Hej testowałam nie dawno w pracy i znów jakiś cień wiec nie wiem...@Nie ma brzuch dziś już nie boli tylko prawy jajnik dość czuję mocniej...Ale to początek dnia wczoraj też tak miałam a Po południu w pracy brzuch bolał Jak na @ a jej brak.poczekam do końca tygodnia i zrobię w piątek bądź sobotę z porannego moczu to może wyjdzie o ile @ nie przyjdzie.chyba tracę nadzieję już...4 dzień @ pie spóźnia i już by nie było czerwonych kresek... Czekam dalej...:-*

reklama
Ja juz po badaniu. Lekarz super. Wysluchal mnie dokładnie z cukrem. Zajrzal w zeszyt z zapiskami i powiedział ze takiego cukru sie nie leczy jedynie dieta dla cukrzykow ktora stosuje i widze roznice. Dal skierowanie na hba1c i krzywa cukrowa, ponadto morfologia, mocz i toxoplazmoza bo wynik z pierwszej ciąży mi wsiakl.

Mamy potwierdzonego chlopca!! :)
Teraz moge szalec z zakupami. Ale zapytal ile corka wazyla i slyszac ze 4150 to tu moze byc podobnie bo jestem 22+2 a wg usg 23+0..bylam caly czas do tylu a teraz wyprzedzamy czas i wazymy 573g :)

Załączniki

• IMG_20181218_101646.jpg
    IMG_20181218_101646.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 97
Do góry